Des d'una capseta...

27 de novembre 2007

Dingetjes


A falta de muses, explicarem cosetes d'aquests darrers dies. Viatges de feina i de plaer m'han tingut uns dies sense publicar. El primer, perquè les reunions de feina no acostumen a ser una cosa plena d'annecdotes divertides... i del weekend, doncs que vaig tornar a Eindhoven mig any després d'haver marxat (com passa el temps!!!). Tornar a veure la gent amb la que compartia el dia a dia i que aquí trobo a faltar molt mostra una vegada més que les relacions, els lligams que es fan a l'exili són diferents que els que es fan a casa. Sopar, cervesetes, cafè, cerveseta, sopar, cerveseta... seria un bon resum de tot plegat! ;)


Més coses:
- Com veieu a la foto, la decoració nadalenca no només ha arribat als carrers de Basel, sinó també una mica al meu piset. La planta de nadal que no falti! :)
- Aquí, a part de les llumetes, aquest cap de setmana va començar el mercat de nadal. Ja se m'ha girat feina per anar a mirar un dia d'aquests!
- Dissabte, que jo ni mirava ni escoltava ni parava atenció al Barça... si senyors, dissabte precisament van marcar de córner. Segur que ho van fer expressament!! (El següent toca al 2024???). Que algú els digui que dissabte que ve a l'hora que juguen amb els pericos estaré de sopar, a veure si s'apliquen!!! xDD
- Per molt raro que pugui sonar, aquest cap de setmana passat vaig estar en un lloc que no és d'on sóc ni on visc, però que d'alguna manera també és casa. S'entén?
- Ara que sento alemany i suís-alemany a diari al meu voltant... en tornar a sentir raro trobo que sona bé i tot! xD
- Que bona que és la cervesa bona! Gairebé havia oblidat de lo bona que és una Brugge Tripel, la Choufe o la Herfstbock de Grolsch... Sobretot la primera, us la recomano!

18 de novembre 2007

imatges (xiii)



Game over

14 de novembre 2007

Bunker



Si, lo de foto és la porta d'un búnker. Potser el que us sorprendrà més és la localització del búnker: és al soterrani de casa meva, just al costat del quarto de les rentadores. Resulta que en aquest país tots els edificis han de tenir un búnker per a refugi en cas d'emergència tipus guerra o altre desastre digne de pel.lícula de hollywood... i en cas de no tenir refugi a casa, es veu que has d'estar apuntat pel refugi/búnker en lloc públic (escola o similar) proper. Curiós si més no...


Yep, the door in the photo is from a bunker, and it's in the celler of my building! All buildings are supposed to have such a thing in their basements, just in case an emergency like the ones from hollywood movies happens... and if your building does not have one of these, you should me enlisted in one of the public bunkers... weird people these swiss!! ;)

Etiquetes de comentaris:

11 de novembre 2007

Petits grans plaers

Petits grans plaers són aquelles petites coses que et fan sentir bé en un moment donat, i que t'agrada fer. Vet aquí un que m'agrada practicar en caps de setmana especialment mandrosos com aquest: despertar-me tranquil.lament, pujar les persianes, posar la radio... i tornar-me'n al llit una bona estona, en aquell estat entre dormida i escoltant la radio, simplement fent el mandrós... mmmm!
I vosaltres, quin petit gran plaer us doneu de tant en tant??


Tiny huge pleasures... those little things you indulge yourself from time to time when you have the chance. Here comes one of mine in lazy weekends like this one: wake up with no hurry at all, turn on the radio, and go back to bed. Spend half an hour, one hour or even two in that stage between sleep and listening to the radio in the calm, doing nothing... mmmm!
And you, any tiny huge pleasure you want to share???

07 de novembre 2007

"Bleins" in b&w

Sa Palomera


El Port

Sembla mentida el que es troba a faltar el mar quan ets de costa!


It's amazing how you can miss the sea when you've grown up next to it!

05 de novembre 2007

Basel - Girona - Basel

Aquests dies m'heu sentit repetir fins a la sacietat que estava encantadíssima de la vida amb el vol Basel-Girona que estrenava dimecres passat Ryanair (no cal dir que des que em fa els vols a mida s'ha convertit en la meva companyia preferida de llarg!) i per celebrar-ho vaig agafar el primer que feia la ruta per anar a menjar panellets, a buscar bolets, a tornar a sentir la caloreta del sol... :)

Last wednesday Ryanair started flying from Basel to Girona... and i took the chance to go home for a long weekend. No need to say that it's become my favourite flying company since they insist in flying my most convenient routes! ;)

No només la ruta Basel-Girona s'estrenava aquell dia, també la Basel-València. Aquí teniu la rebuda, amb periodistes inclosos, al primer avió que va aterrar de València.

It was also the first day Ryanair was flying from Basel to Valencia. Here you can see the welcome the first plane arriving from Valencia had, even journalists!




Aquesta vegada em vaig recordar d'agafar la càmara per fotografiar els Alps... i em vaig trobar amb que ni així... ;)

This time i remembered to take my camera on board to take some photos of the Alps... and well... you can see what happened... ;)



Aquesta va ser la vista quan els núvols van marxar, home sweet home! :)

This was the view when the clouds disappeared: home sweet home! :)



A la tornada, també hi havia núvols, però una mica més si que es veien els Alps. Que curts els quatre dies!! ;)

In the way back, the clouds were a bit nicer and allowed me to see a bit more of the Alps. Four days went so fast...