Des d'una capseta...

27 d’abril 2008

També a Basel :)



És increïble, una setmaneta sense passar pel centre... i resulta que m'obren un fnac! Sembla que el senyor fnac comença a atrevir-se amb les zones germanoparlants. Òbviament va ser assabentar-me'n i anar a donar un cop d'ull. Massa llibres en alemany, jeje. La secció en anglès és una mica més petita que a la d'altres llibreries del centre, però bueno, la vam estrenar com déu mana: comprant un llibre :p

It's amazing, i don't go to the city center for a week... and they suddenly open a fanc! Obviously, as soon as i heard about it i went to have a look. Too many books in german and less in english than in other places but (of course) i couldn't help it and celebrated the opening buying myself a book... you know, i'm weak! :p

23 d’abril 2008

inevitable :p


Doncs al final, malgrat el domini i tot plegat, el partit ha acabat 0-0. Siguem optimistes, allà d'entrada anem a penals. Objectiu: no perdre, que no és pas poc!

Però no, això no és pas el que era inevitable avui... el que era inevitable avui era, després de sentir a la ràdio l'ambientàs de les rambles mentre gaudia del magnífic cel gris típic d'aquestes contrades (ei, que he vist un to blavós durant uns 10s, ueeeee!) acabés (a falta de ningú que m'ho comprés) autoregalant-me llibre i rosa, que cal mantenir les tradicions. Sobretot les d'aquest tipus! :)



Well, despite having almost 70% ball posession the match tonight ended 0-0. Let's be optimistic: the starting result next week is going to be penalties. Mission: just don't loose!!

But that was not what was unavoidable today. What i couldn't help (of course) was buying myself a book and a rose for Sant Jordi. Such nice traditions do need to be kept! :)

33



Avui és Sant Jordi, i com el de fa 33 anys avui el Barça juga semifinals de Champions a casa. No sé com aniria a la lliga aquell any (no m'ho pregunteu, jo encara no hi era), però aquest any aquest vespre es juguen bona part de les esperances de fer alguna cosa mínimament digna aquest any. Coses més bèsties s'han vist... o sigui que potser, fins i tot, deixen de banda el mal costum de pifiar-la que arrosseguen últimament i ens donen una sorpresa agradable. O potser, simplement, ens permeten mantenir l'esperança o la corda fluixa o el que sigui 15 dies més. Fa 33 anys el rival també era anglès, era partit de tornada i es va acabar empatant (i es va classificar el Leeds). Fa 33 anys hi havia una jove parelleta (una més jove que l'altre, jejeje) que, segons paraules d'ell, acabaven de fer una tonteria. 33 anys després, ell hi tornarà a ser. Esperem que aquest cop no li caigui una ampolla prop dels peus i que no hagi de baixar a marcar, perquè per herniats ja tenim la yaya! :p


Bon Sant Jordi a tothom! Espero que tingueu molts llibres i moltes roses. Per aquí ens els haurem d'autoregalar, perquè aquesta gent no en té ni idea del que es perden. I bon aniversari de tonteria, parella! xDDD

15 d’abril 2008

més anuncis



Més anuncis curiosos en aquest país: aquest és l'únic que he vist d'una sèrie de prevenció per a la sida (la versió suïssa del famós "póntelo, pónselo", jeje). I el vaig veure de casualitat, en un racó de l'estació perquè vaig pensar "i a què punyeta li fa una foto el tio aquest amb el mòbil en aquest racó???", total per fer-la jo al darrera... ;)

Només he vist aquest, però segons el diari, n'hi havia més amb la mateixa parella en llocs diferents i igual d'atractius. Es veu que hi ha hagut queixes i controvèrsia i no sé què més (esperable en un país tan "progre" com aquest...), però no me'n demaneu detalls, ho vaig llegir un dia al matí al diari, al tram camí de la feina. I clar, les vuit del matí, mig adormida (per no dir del tot), el diari en alemany... com per llegir fins els detalls! :p

13 d’abril 2008

Baselworld


Durant la darrera setmana, Basel ha estat el centre mundial de la joieria i la rellotgeria per obra i gràcia del Baselworld i no, no exagero. Una gentada de por i l'habitació d'hotel lliure més propera a uns 100 km... Rellotges por todo lo alto, o sigui que òbviament hi vaig anar. Allò era un altre món. Impressionant la quantitat de peles que hi havia allà posades sense comptar la mercaderia exposada. Els "stands" de les marques cares, la vestimenta de la gent, els pica-pica... Ah, i mare meva si tot el que hi havia exposat, tal i com sembla, té mercat. Ah, rectifico el que havia dit sempre, no tots els Rolex són lletjos... en vaig veure uns de platí i d'or blanc que no estaven gens malament! Ara, n'hi havia de més macos, per si algú no sap què regalar-me pel meu proper aniversari... ;)





Last week Basel and surroundings was awfully crowded. It was Baselword's time, that is a huuuuge watch and jewelery exhibition. Just seeing the amount of money put in the different brand stands and the decoration therein was amazing: two f1 cars and a 250cc motorbike were just mere decoration here and there. And then, there were astonishing jewels and watches. Ok, i have to admit, there are nice Rolex watches after all: i saw a platinum and a white gold collection that were not bad! And some other even nicer things... just in case anyone needs inspiration for my next birthday ;)

09 d’abril 2008

Quarts de tornada, dos anys després

Com que no la tinc apuntada a l'agenda, no recordo mai quan fa anys el blog. Si no m'ho haguessin recordat, potser no hi hauria pensat. És curiós, no hi ha manera que recordi que el primer post el vaig escriure el 5 d'abril del 2006, però el que si recordo és que va néixer un vespre com el d'avui: hi havia lliga de campions i el Barça jugava la tornada dels quarts de final de la Champions. Aquell any no tenia cap dubte que el Barça podia guanyar a qualsevol i a Paris em van acabar donant la raó. Aquest any no ho tinc tant clar... més aviat no ho tinc gens clar... de moment que no la pifiin avui i després a matar els mals records dels partits d'Europa per Sant Jordi a l'estadi, mica a mica.
En aquests dos anys la vida ha donat moltes voltes... i les que queden encara per donar! I amanides amb alguna que altra tonteria les anirem explicant. Ara, de moment, toca futbol ;)


As it's not written in my agenda, i never remember when's the birthday of the blog (i know, i just have to click in the archive of posts to check...), but what i do remember is that it was an evening like today: Barça was playing the return match of the quarterfinals of Champions League. A huge difference is that two years ago they made us dream that they could just beat anyone (and they did!), and this year... well, let's keep our fingers crossed but it looks a bit more difficult.
So, the little box is two years old, and life has changed quite a lot in this period. Future changes and other nonsense will keep appearing here. Now it's football time! ;)

07 d’abril 2008

Strasbourg

Diumenge vaig tornar a passejar per Estrasburg una estona, voltar una mica per la Petite France, menjar una tarte flambée i degustar la cervesa local (i la no tant local), gaudir d'una bonica pedregada primaveral... i comprovar que la memòria encara serveix per trobar ells llocs que vols, encara que bé... qualsevol que conegui les meves neurones sap que funcionen... a la seva manera :p


Last sunday i was again in Strasbourg: walking a bit around the Petite France enjoying some spring hail, have a tarte flambée with local beer... well, the normal citywalk :p


L'estació (la cúpula que vidre que cobreix l'estació vella estava en construcció l'últim cop que hi vaig ser)
The train station (the glass part was not done last time i was there)


View

La catedral / The cathedral

Decoració típica alsaciana / Typical alsatian decoration

Una altra perspectiva de la catedral / Another view of the cathedral

Curiós nom per a una sabateria... / Funny name for a shoe shop...

01 d’abril 2008

Upside-down

No sé ben bé perquè, però des que he tornat de vacances aquí dalt que sembla que les muses del blog m'han abandonat. Potser és perquè tinc el cap en altres coses i això els gira massa feina, potser pel temps que no sap si decidir-se a tornar-se primaveral o no i elles han decidit quedar-se a Blanes a gaudir de la primavera, potser és perquè les meves muses són culers... i llavors la manca d'inspiració és comprensible... tot i que aquí també tenim certs aires primaverals en forma de criatura de 17 anyets ;)



Cap per avall / Upside down

PS: 1A -> felicitats madam! :p