Des d'una capseta...

19 de desembre 2008

un any més, com el del torró ;)



Qui m'havia de dir a mi quan era petita i veia l'anunci de "El Almendro" any rera any, que el tindria tan present més endavant... I sips, el temps passa volant i un any més s'acaba... i és el moment escaient d'agafar avió i tren aquesta vegada i fer com el noi del torró i escapar-me a casa dues setmanetes per nadal. O sigui que molt bones festes a tothom!! Que entreu a l'any nou amb bon peu!!


End of december... right time for going back home for a couple of weeks to enjoy xmas holidays at home. So merry christmas to everyone and a very good entrance to 2009!!


Bon Nadal i feliç 2009!

Merry Christmas and a wonderful 2009!

Feliz Navidad y próspero 2009!

Fijne feestdagen en een gelukkig 2009!

Schöne Weihnachten und ein glückliches 2009!

Schöni Wiehnachte und e guets Neus!

Etiquetes de comentaris: ,

17 de desembre 2008

imatges de nit


Mittlere Brücke amb llums de nadal... i Novartis al fons (no m'ho podrien treure per fer la foto??? :p)

Mittlere Brücke with christmas lights... and Novartis in the background (couldn't it go away just to take the photo???? :p)




Finestres a la vora del riu... quines històries ens podrien explicar??

Windows by the river... what stories could they tell us?

Etiquetes de comentaris: ,

15 de desembre 2008

Altra vegada... patates!


Primer va ser pel dia dels enamorats, després per la diada nacional, i clar, nadal no podia faltar-hi... també toca celebrar-lo amb patates... patates suïsses, of course!

First it was Valentine's, then for the 1st of august... and, of course, they also had to be out there for christmas... Again, celebrate it with potatoes, with swiss potatoes!

Etiquetes de comentaris: , ,

13 de desembre 2008

La platja és meva...


La història es repeteix un parell de vegades cada any: el mar s'enfada un parell de dies i acaba menjant-se un tros de passeig. Més amunt o més avall, és igual. Una manera de recordar-nos que fa anys tot això era la seva platja?? Perquè a tossut em sembla que no el guanyem... ;)

Same story every year, later or earlier, one part or another, the sea just says "enough" and he eats back a piece of promenade. A way of remembering us all that was his a long time ago??



Ah, el mar és tossut, però la palmera ens recorda que és útil tenir bones arrels ;)

A lesson to learn from this palm tree: you'd better have deep roots ;)

Etiquetes de comentaris: ,

10 de desembre 2008

Barça - València, 4-0 :)



Ja que era per casa, dissabte s'havia d'aprofitar l'avinentesa i anar a veure el Barça - València... i no em direu que trio malament aquest any... he vist pocs partits però la mitja de gols que m'han regalat en aquestes poques ocasions triades és espectacular. Aquest cop "només" van ser quatre (els altres dos partits van ser 6 en un i 5 en l'altre)... i una sensació de domini i esborrar el contrari, sigui qui sigui, espectacular.

Durant la setmana havia comentat que estava segura que jugaria l'Henry (de fet quan ma mare em va preguntar quina seria l'aliniació titular el dia abans li vaig contestar "messi, henry i hleb") i que monsieur titi em debia veure-li un bon partit en viu... i em debia sentir, perquè dit i fet. No només va ensenyar una natja durant una estoneta (fet que va copsar tot el sector femení de la zona on era jo) sinó que va marcar un hat-trick i tot! ;)





Doncs si, va ser la nit de l'Henry... ;)


Quan el Barça juga així, no molesta ni que treguin els córners en curt... :p



Summarizing, i've seen Barça three times this year... not too much, but well chosen. This time it was 4-0 against Valencia. And it's not only the final score, it's also the feeling of destroying whoever is also on the field. This time it wasn't Eto'o or Messi, saturday it was Henry's night! :)

Etiquetes de comentaris: , , ,

04 de desembre 2008

Business trip

Email de servidora als que té per damunt a la feina, literalment:

"Mireu, el 8 i 9 de desembre hi ha un congresset a Barcelona molt interessant (aquí aniria el link). Crec fermament que algú hi hauria d'anar. Si cap de vosaltres hi té un interès especial, jo no diria pas que no a poder passar un cap de setmana a casa..."

I va colar, sembla mentida però va colar tal qual... I si, ja ho sé, dilluns és festa (els organitzadors són brittish i no van mirar el calendari a l'hora de triar les dates) però aquí hauria de treballar igualment, o sigui que... Ah, i per postres juga el barça a casa!!! xDDD


Email to my bosses:

"Hey, there's an interesting conference in Barcelona the 8th and 9th of december (here would go the link). I strongly believe someone should go. If none of you has a special interest in attending, i would not say no to spending a weekend at home..."

And they said yes... so you know where i'll be till wednesday ;)

Etiquetes de comentaris:

01 de desembre 2008

imatges (xxvii)



Curiosa decoració que han posat al claustre de la catedral...

Peculiar new decoration i saw in the cathedral's cloister...

Etiquetes de comentaris: , ,