Des d'una capseta...

23 de gener 2011

Barça 3 - Racing 0. In the bleak midwinter

Partit fred a l'estadi (sort de la cinta per mantenir les orelles calentones!) on a la mitja part el comentari era "quan arribi a casa em penso fotre un caldo calentó per sopar!". Primera part amb quarta i la segona amb tercera. Tres golets i la gent fent la onada per passar menys fred.


Al minut i mig ja anaven 1-0. Això rebaixa les pulsacions d'un partit.

Sips, feia fred. Sort que el partit va ser a les 8!

Segons abans del 2-0 ;)

Etiquetes de comentaris: , ,

16 de gener 2011

Barça 4 - Málaga 1. Que duri!

Avui quatre, però haurien pogut ser vuit o deu. Una altra exhibició a la primera part (i això que avui han començat "al revés"). Si fins i tot quan juguen "caminant" com en certs moments de la segona part el contrari ni veu la pilota a la velocitat a la que va.
Algun dia els diré als meus néts, o als néts dels altres, que jo vaig veure jugar aquest equip en viu. I m'envejaran o em diran pesada. O totes dues coses ;) Que duri!

Etiquetes de comentaris: , ,

14 de gener 2011

Barça - Betis. 5-0. Again. :)

Ja que surts de casa a quarts de deu del vespre en dia de cada dia i no hi tornaràs fins quarts d'una... més val que els que vas a veure t'ho agraeixin, no? Doncs si. 5-0. Un altre cop. M'hi podria acostumar! ;)
Menció especial pel Betis, que malgrat estar a segona aquest any va fer un dels millors partits que s'han vist d'un rival aquest any a l'estadi. Si, va ser un dels millors rivals i se'n va endur cinc.

El partit va començar amb l'homenatge als tres finalistes de la pilota d'or. Si jo hagués votat, l'ordre no hauria sigut el que va sortir (jo hauria votat Xavi, Messi, Iniesta), però tampoc ens queixarem, fet i fet van guanyar el Barça i la Masia. Un estil i un model.


Tres petits molt grans (i si, la pilota d'or inflable... pffft...)


La versió gegant dels petits animant els de carn i ossos just abans de començar


Ah si, i a la del 2011 ja li poden començar a anar gravant el nom... ;)

Etiquetes de comentaris: , , , ,

05 de gener 2011

Ceba 2011


Al final la meva senyora mare va col·laborar (si és que quan em poso pesadeta puc resultar molt convincent, jejejeje, el que es fa per no sentir-me! :p) i, voilà, aquí tenim les previsions de la ceba per al 2011.
Fet a Blanes (que el radi d'abast de la previsió és tirant a desconegut) i les notes preses per qui va posar la ceba la nit del 31 mentre d'altres celebràvem el canvi d'any a la capital. Sembla que aquest any no haurem de sortir de casa nedant massa sovint (diagnòstic bàsicament si/no):

- Gener: no
- Febrer: no
- Març: si (el que més)
- Abril: no
- Maig: si
- Juny: si
- Juliol: si
- Agost: apenes
- Setembre: si
- Octubre: no
- Novembre: no
- Desembre: no

Conclusions: Si les vacances són fora, a pillar-les juny o juliol. Si són aquí, sembla que millor a l'agost. La barca a la porta de casa al març. O no... ;)

PS: Aaaashes! ;)

Etiquetes de comentaris: ,