Des d'una capseta...

23 d’abril 2011

Barça 2 - Osasuna 0: Per Sant Jordi, una rosa



2-0, una jornada menys, la mateixa distància. I s'ha trencat la maledicció dels partits de Sant Jordi a casa, que fins on m'arriba la memòria (o la d'altres) no era una data massa propicia. Poca cosa més a afegir. Au, a les fotos:



Una rosa per a cada dona a l'entrada. Bonic detall (i bonica rosa). Ara, això si, fa de mal aplaudir!

Moment premsa rosa...

Ara que l'has retobat, no el deixis!

Jefecito, a sus pies

Els dos millors migcentres defensius del món... fent de defenses centrals. M'ho diuen a principi de temporada i li contesto a qui m'ho diu si va borratxo!

Etiquetes de comentaris: , ,

13 d’abril 2011

notes

Etiquetes de comentaris:

11 d’abril 2011

Barça 3 - Almeria 1


Al Bernabeu amb vuit punts d'avantatge. El partit de dissabte va servir bàsicament per mantenir això. Una primera part... inexistent? i al principi de la segona va fer falta un gol de l'Almeria al contraatac perquè el partit s'animés una mica. Un penal (gairebé un miracle que te'l pitin a favor), un gol de córner (un altre?? això si que és un miracle!!!) i un gol de murri. I el proper partit de lliga que innaugura la temporada de "clàssics". Som-hi!



Em sembla que ahir impressionava més la llotja que no pas la banqueta...

Un córner en curt...

Em sembla que la pilota entra... ;) 1-1 de penal

2-1 de cap a la sortida d'un córner. No sé què és més miracle, que portin tres partits marcant de córner... o que jo hagi tornat a enganxar la rematada!! :)

La criatura duia uns dies sense fer aquest gest. El de després del penal em va sortir mogut. Doncs res, un golet de murri al descompte perquè el pogués agafar ben enfocadet. I que el repeteixis molts cops fins a final de temporada! :)

Etiquetes de comentaris: , ,

10 d’abril 2011

Barcelona at your feet

Dissabte, bon temps i ens havíem deixat enredar per anar a veure els antiaeris del Carmel (si en el fons som de bon enredar, oi Sr. Bandero? Només se'ns ha de prometre un vermutet post caminada... :p) I ja em perdonareu, però amb la city als peus, els pobres antiaeris perden protagonisme: les vistes són espectaculars!


Tot pujant la cosa ja prometia...

I un cop a dalt, la perspectiva, d'oest a est:




Apropant-nos una mica:

Under construction

El port. Ready to go?

Vistes al mar

Nou skyline?? No sé jo...

I al final, la recompensa... si és que amb la caloreta que feia, una clara venia molt de gust! :)



PS: Una altra perspectiva, aquí

Etiquetes de comentaris: , ,

08 d’abril 2011

tall bike

Bici que hi havia aparcada a la sortida del Camp Nou. No sembla la més còmoda que he vist mai, però deu tenir bones vistes ;)

Etiquetes de comentaris:

07 d’abril 2011

My eyes...


Algú m'aclareix si el tros de barrera s'ha d'empènyer, empenyorar... o simplement emprenyar??
Sembla que els rètols del Camp Nou tenen el nivell del català del presi... Que no costa tant fer les coses bé, home!

Etiquetes de comentaris: ,

Barça 5 - Shaktar 1

Per sort sembla que el resultat no ha volgut donar-li la raó al Pep... ;) 5-1, un partit molt entretingut (en algun moment puntual potser massa, però tampoc ens queixarem, ens ho hem passat bé), un rival que no es tanca darrera i es penja del travesser (quin gust!)... i l'amenaça de tres setmanes que posaran a prova els atacs de cor de mig país més a prop que a mitja tarda.


Es veu que la Valeria venia amb un gol sota el braç ;)

Tres milions de córners enfocats després... n'he pillat un que ha acabat en gol. No m'ho puc creure, ai que m'emociono! xD Si si, el xut del Piqué entra! ;)

Etiquetes de comentaris: , ,