Des d'una capseta...

19 de maig 2011

No ho faci amb el seu cotxe


Aquest matí al Camp Nou. Algú m'explica com ha anat a parar allà la furgo??

Etiquetes de comentaris: ,

16 de maig 2011

Barça 0 - Depor 0. La lliga dels pebrots

Ahir va ser l'últim partit a l'estadi d'aquesta lliga, la lliga que acabarà sent la lliga dels pebrots (coses d'alguna ment brillant de certa multinacional...) i que em va deixar com a última imatge els jugadors fent-li el passadís al Pep i el Tito traginant la copa. Ha sigut llarga i dura (i no, l'acudit no té premi)... però molt me temo que pitjor serà l'estiu, on no tindrem futbol de tant en tant entre els diferents atacs d'entorn de tots costats.


Ah si, abans de l'entrega de la copa de la lliga hi va haver un partit... on el més interessant va ser veure fins on arribaven els avions de paper que feia la gent amb la propaganda (quan no queien al cap d'un pobre habitant de primera graderia que avui deu tenir un nyanyo) i veure com pugen les criatures ;)

Moment WTF? durant el partit... Caixes de pebrots? Caixes de pebrots?! I després de comprovar que no veus visions, explica-li als guiris del teu voltant el tema pebrots... Té pebrots la cosa!

El capi rep la copa...

...i l'aixeca. Campions!

La volta d'honor

I es va desvetllant la incògnita. No fotis que...? Naaaaah? No poden ser tan...?

Doncs si. Probablement una de les coses més surrealistes que he vist mai en un camp de futbol. La lliga se celebra a cops de pebrot contra el públic... i la gent demanant que els els tiressin!!! xD

I per acabar, el que s'està convertint el la signatura de la temporada. La "sardana" al cercle central. Tant de bo en veiem una a Wembley el 28!!

Etiquetes de comentaris: , , , ,

08 de maig 2011

Final Four final


No hi ha hagut sorpreses avui al Sant Jordi i el Panathinaikos ha guanyat la final, fent més gran encara l'impressionant currículum del seu entrenador. Impressionant ambient a la graderia. Tenia seguidors del Maccabi a la fila de davant i grecs a la de darrera. Quan no cridaven uns, ho feien els altres ;) Com a curiositat, els italians animaven majoritàriament els que van ser els seus botxins.



Les aficions a punt...

...i comencem!


Durant el partit...


...i el moment d'acabar

Ah si, i abans li han tornat a fotre una pallissa al Madrid. Deu ser que jugar a Barcelona no els porta sort, perquè, pobrets, quina setmaneta... ;)



PD: Si, m'he recordat dels tirs lliures fallats al Blaugrana i a l'OAKA unes quantes vegades...


PD2: Mentre feia cua per aconseguir un entrepà entre partits, m'he trobat un seguidor del Madrid parlant (millor dit, intentant comunicar-se sense massa èxit) amb dos grecs. Els explicava que ell duia la samarreta del Barça, però que era del Madrid... Quan ha vist la meva cara incrèdula m'ha explicat que no era greu perquè a l'esquena hi duia el nom de l'Iniesta, que no és català. I com que hi duia el nom d'un que no era català, era com si no comptés com a samarreta del Barça! Si així és feliç...

Etiquetes de comentaris: , , ,

07 de maig 2011

Final Four Semifinals

Divendres a la tarda, cap a Sant Jordi a gaudir del bàsket, de la Final Four. Panathinaikos vs. Montepaschi i Maccabi vs. Madrid.

Asseguda enmig d'un munt d'italians cridant "Mens sana!" uns cops i tots els insults del vocabulari italià d'altres, vaig celebrar més les cistelles dels de Siena que les dels grecs, però probablement era la primera vegada que veia un partit de básket en viu on no tenia una preferència molt marcada cap a cap equip. Ah, i l'afició grega com a conjunt fa por. Si aquí ja salten, xoquen, canten, etc. així... no em vull ni imaginar els inferns grecs.
Pel segon partit si que tenia preferència... em vaig deixar convèncer per la majoria de samarretes grogues que hi havia al palau i vaig decidir que, com que eren poquets, els animaria a ells... ;)


Comencem!

Zeljko being... Obradovic ;)

Castells a la mitja part

Els grecs a la final. El que pràcticament tothom suposava d'entrada


Maccabi - Madrid ongoing. Espectacular la quantitat d'aficionats de Maccabi que hi havia. Impressionant marea groga.

Sempre és maco veure com cusen el Madrid a triples, no ho negaré... :p

Etiquetes de comentaris: , ,

04 de maig 2011

Barça 1 - Madrid 1: next stop Wembley


Ahir deies que la gent ja no ho recorda això i que tu ni recordaves qui ho havia dit... Si segur... :p
"Us en devem una, i aquests no fallen". I fins avui no han fallat, i per això han agafat bitllet cap a (al nou) Wembley, dinou anys després d'aquell inoblidable "toca Stoichkov, para Bakero, xuta Koemaaaaaan..."
I sempre dóna gust passar guanyant al rival per antonomàssia jugant a futbol ;)

Aquesta temporada he hagut de posar-me l'impermeable dues vegades al Camp Nou. El dia del 5-0 i aquesta nit. Me'l vaig comprar per anar al futbol i el dono per amortitzat sobradament!! Perquè avui m'ha salvat d'acabar com un pollet (feliç però moll). Ah, i mireu si plovia just en començar que no han posat la manta de la Champions fins a darrera hora.




El mosaic (a veure quin dia posen el missatge també al costat de tribuna, que no el veig mai!). No sé com s'haurà sentit per la tele, però us ben prometo que només he sentit les últimes notes de l'himne de la Champions.


La imatge en positiu de la nit. Bentornat Abi!

I al final:

nosaltres...

...i ells. Molta sort a Wembley nens!

Etiquetes de comentaris: , ,