Des d'una capseta...

29 d’octubre 2011

Barça 5 - Mallorca 0


I quan es va despertar, tot havia tornat a la normalitat. Cinc gols a favor, tres de la criatura (com era allò?? Ah si, "un, dos, tres, b..." ;)) i cap en contra. Beneïda "normalitat"...


Abans del partit, per fer temps he tret el nas al Mini (deu ser el segon cop que hi entro) a veure els peques (o els més peques, a jutjar per l'edat d'algun dels que ha jugat avui a l'altre costat d'Aristides Maillol). Vista mitja horeta de la segona part. Barça B 1 - Nàstic 0.


Durant l'escalfament els ulls se te n'anaven al rondo dels suplents. Class.


Dos dels golejadors. El gol més maco, per mi el del que no surt a la foto. I bona primera impressió del Cuenca. I quina manera de celebrar el gol!! :)


1-0. Tots teníem clar que no en fallaria dos de seguits. Ell el primer ;)


;)


No està gens malament aquesta banqueta... ;)


El primer peque en debutar nascut després de Wembley 92, que la criatura és del 94!! (Ara em sento vella, sic!). He llegit a twitter que en 29/10 van debutar també el Raúl i l'Iniesta. A veure si la data duu bona sort!

Etiquetes de comentaris: , , ,

23 d’octubre 2011

Un globo,...


(...) la luna es un globo que se me escapó

Etiquetes de comentaris: ,

Barça 0 - Sevilla 0



Partits més dolents han tingut més recompensa.
És legítim jugar amb tots tancats darrera (i avui tancats i molt ben organitzats), però no em barrufen els equips que ho fan.
Punyeta amb el Javi Varas, ho ha parat tot i més!!
Coi, amb el que costa que ens pitin un penal a favor...

Etiquetes de comentaris: , ,

20 d’octubre 2011

Barça 2 - Viktoria Plzen 0


Un partit que podria haver acabat 5-0 però només va acabar 2-0 contra un rival del qual a priori només sabies que venia d'una ciutat on fan cervesa bona.


- El Messi va fallar més ocasions en un sol partit del que acostuma a fallar en un mes. O sigui, que la notícia és que no va marcar (qualsevol altre dia n'hauria fet tres amb la mateixa quantitat de xuts)... massa malacostumats ens té ;)
- M'agrada el vestit de passador que lluia ahir el Villa. I sembla que s'hi va trobant bé.
- Gusiluz il·lumina l'estadi
- Un altre cop, els meteoròlegs la van pifiar. El dia de l'Atlètic de Madrid no havia de ploure durant el partit i gairebé sortim en barca... ahir havia de ploure i ni una gota. Sort que jo tots dos dies duia l'impermeable a la bossa! ;)
- Ah, i no ens van convidar a Plzen... catxis!!





Etiquetes de comentaris: , ,

17 d’octubre 2011

La Txell

Avui al meu frankfurt de capçalera estaven de celebració... feien 15 anyets i presentaven la Txell, la seva pròpia cervesa. I res millor per celebrar-ho que tastar la Txell acompanyada d'unes tapetes. Salut i que siguin com a mínim 15 més!!




PS: I sortint del Freiburg anava prou recta com per anar a classe de japo :p

Etiquetes de comentaris:

16 d’octubre 2011

Barça 3 - Racing 0


Crec que el més sorprenent d'aquest partit és que anava en màniga curta a mig octubre en un partit que va acabar a les deu del vespre. Un contrari que es tanca, ni massa joc molt vistós ni massa problemes, un altre gol impossible del Messi, 3-0 i cap a casa. Ara, arriba a entrar la xilena de l'Abidal i m'ensumo que l'estadi cau ;)


Per celebrar gols, hi ha qui aixeca bufandes, qui aixeca els punys, qui aixeca banderes... i qui aixeca la criatura! xD

Tot protocol té les seves excepcions... o algú és capaç d'imaginar-se l'avi del Barça amb americana i corbata? 'course not!

Ah si, i dues fotos més per a la col·le... aquesta és després del 3-0 :) (si voleu la de l'1-0 també la tinc, que consti! :p)

Etiquetes de comentaris: , ,

13 d’octubre 2011

Things that catch my eye

Etiquetes de comentaris: