Des d'una capseta...

26 de juliol 2012

Off






Hora de desconnectar del món un parell de setmanes i practicar el noble art de no fer res, que ja toca. Feu bondat!

(PS: les meves neurones es neguen a dir-me on fugen, no fos cas que volgués anar amb elles...)

Etiquetes de comentaris:

19 de juliol 2012

A different monday

That was fun!

Etiquetes de comentaris: , ,

15 de juliol 2012

Montjuïc de nit


Dissabte d'una nit d'estiu, bon temps, museus amb portes obertes i musiqueta de fons, una bona excusa per passejar per Montjuïc.


Mona Hatoum, Projecció @ Fundació Miró

Per començar, directe a la Fundació Miró a veure l'exposició Projecció de la Mona Hatoum, que la tenia pendent. Molt xul·la. Llàstima no haver pogut passejar entre les ciutats de "Suspended". I a gaudir també de la permanent de Miró, que té el do de fer-me somriure. I segueixo pensant que aquest quadre és insuperable pel que fa al títol ;)


That's what i call a view ;)

La següent parada de la nit va ser el Museu Olímpic i de l'Esport. Allò que se'n diu entrar per pura curiositat i passar una bona estona amb aquest resum d'esports i fites olímpiques.

De contrastos...

Quelcom irrepetible


Com canta en Serrat, "ara que tinc vint anys..."

La següent parada en ment era el MNAC, però aquest cop la música em va entretenir una miqueta:

Guillamino entre les fulles

I un cop al MNAC, encara vaig enganxar una mica de musiqueta a la sala oval abans de fer una volteta ràpida pel romànic, que ja tancaven.

Dani Nel·lo @ Sala Oval, MNAC

Etiquetes de comentaris: , ,

10 de juliol 2012

La pruna... vermella


Etiquetes de comentaris: , , ,

08 de juliol 2012

Curts i danses


Dissabte a la nit es va fer a la platja de Blanes la desena edició del Crit d'Art, un festival de curts a la platja. Llàstima que va començar amb més d'una hora de retard i feia vent fred, circumstàncies massa adverses per aguantar tot el festival sense arriscar-se a agafar una calipàndria del quinze.


Quatre curts: un fragment de Pla vora la mar, un paio que s'estirava enmig d'un carrer de Barcelona simplement perquè li venia de gust, una mare que anava a un càsting per un paper d'actriu i un curt animat d'una cursa de "fòrmula 1" entre criatures (per mi, de llarg el millor dels quatre que vaig veure).



I fugint de la fresca de la marinada, vaig trobar una actuació de diferents esbarts a la plaça dels dies feieners. Parada abans d'atacar un gelat de tiramisú camí de casa.


Etiquetes de comentaris: