Des d'una capseta...

27 d’octubre 2012

Hi ha coses que s'han de tastar... ;)



Salut!

Etiquetes de comentaris: ,

24 d’octubre 2012

Barça 2 - Celtic 1


Una cosa sembla clara, aquest any toca èpica: el gol del rival (encara que a la foto digui el contrari jo em refio de la ràdio i del mateix "culpable", Masche en pròpia porta) en pròpia porta i el primer, per fer-ho allò que en deien más difícil todavía! i sant tornem-hi a remuntar (que no ha estat res). I els gols propis, un al darrer sospir de cada part (si, diu 90+4... tots els que ja eren fora abans que l'àrbitre pités i no l'han vist, massa poc!!)


La musiqueta de Champions... no sé com s'ha sentit per la tele, però al camp m'ha donat la sensació que havien perdut la tecla del volum. Fluix i desangelat, molt poc Champions.

Un central jugant de central, tota una novetat darrerament! El primer qualificatiu que, per mi, s'ha guanyat el Bartra: la sobrietat.

Color nou per a un Valdés que no acaba d'estar fi... i els compis que no ajuden, un altre gol en pròpia porta!!

Etiquetes de comentaris: , ,

08 d’octubre 2012

Barça 2 - Madrid 2


Curtetes i al peu:
- Gran ambient al camp i un resultat just havent vist el partit. 
- Mosaic + himne cantat a capella = moment "gallina de piel", que diria aquell (m'encanta això de l'himne a capella als partits grans!!)
- Encertat (i col·locar!) les alineacions aquest any és més complicat que quan les feia l'aquell del punt anterior ;)
- Molt grans el Pedro i el Busquets.
- El Montoya pinta bé (coi de travesser de la porteria de dalt!)
- La manca d'ambició final del Madrid: a veure, l'empat et manté a 8 punts del màxim rival en lliga i no vas a totes fins al darrer sospir?? Tu mateix... No és la imatge que voldria del meu equip, però ja em va bé que sigui la del rival.
- Una criatura de 6-7 anys de la fila de darrera s'ha passat tot el partit insultant el rival en comptes d'animar els seus. Quines ganes de fotre-li un mastegot a son pare que encara l'animava!
- Aquests partits guanyen molt quan l'ambient no està crispat. I avui no ho estava. Avui ha sigut festiu i reivindicatiu.



L'himne a capella i el camp nou fet una senyera. Gran imatge.


Probablement el més aprop que mai estaré d'aquest senyor. El somriure més màgic que mai ha trepitjat una pista de bàsket.

El minut reivindicatiu, 17:14

El Busi boicotejant-me la foto!!!

Aquesta entra, believe me ;)

Etiquetes de comentaris: , ,

03 d’octubre 2012

Frankfurter cow

Gairebé un any després de la darrera, a l'aeroport de Frankfurt vaig trobar una nova vaca per a la meva col·lecció. Encara en volten per aquests móns de déu, esperant un objectiu que les vegi ;)


Etiquetes de comentaris: , ,

01 d’octubre 2012

A room with a view

Habitació en un desè pis, paret exterior de vidre amb vistes a l'skyline... una temptació massa gran un cop aclimatada a l'alçada ;)


De bon matí

A migdia

Al capvespre

De nit

Etiquetes de comentaris: ,