Des d'una capseta...

17 de desembre 2012

Barça 4 - At. Madrid 1


Gran partit per tancar l'any a l'estadi. Li ha costat al Barça trobar el camí i l'Atlètic de Madrid ha començat ensenyant les urpes, però, posats a fer servir tòpics, el tigre es s'ha convertit en gatet quan el Barça s'ha posat per davant en el marcador. I quan el Barça s'ha trobat i ha trobat la pilota, ens ho hem passat bé.

Curtetes:
- Golàs de l'Adriano, que no sé què li han fet aquest any, però que està es-pec-ta-cu-lar
- M'encanta la connexió 8-18 (sobretot la mitja part que la gaudeixo allà davant! :p)
- A mi em van ensenyar allò de "dóna'm un punt de recolzament i mouré el món". Si el Barça és el món, el Busquets és el punt de recolzament.
- M'encanten les excursions del Piqué als minuts finals. El dia que una acabi en gol l'ovació serà de les sonades ;)
- Dos més, i en van 90... i com que la criatura no en sap fer un i prou darrerament, a pressionar al minut 87, aprofitar el regal i au, un més al sac.


Banderetes (de roba!!!!). Gran imatge a l'inici del partit.

El Busquets demanant-la per, amb tota la tranquil·litat del món, esperar que sortissin del mig les cames dels defensors i marcar el 2-1.

L'últim (de fet el penúltim, perquè és la foto del 3-1) que fotografio aquest any. A veure si una estona m'entretinc a veure quantes vegades he fotografiat aquest gest aquest any.

Etiquetes de comentaris: , ,

06 de desembre 2012

Barça 0 - Benfica 0


Fred, empat a res i es lesiona el Messi... i per postres demà hauré de sentir "veus com vaig fer bé de no anar-hi?!!". Resumint, un desastre. La nota positiva, la cara d'il·lusió d'un nen quan a la mitja part li he dit si volia arribar fins arran de gespa. "De verdaaaaaaaaaaad???!!!". I la de quan ha arribat a baix.


El futur al present

#somescola

Una imatge inusual

Una de les definicions de pànic

El culpable?

Etiquetes de comentaris: , ,

02 de desembre 2012

Barça 5 - Athletic Club Bilbao 1


El dia va començar a mil quilòmetres (pam més, pam menys), va tenir una mica d'emoció gentilesa de la NS (Eindhoven-Schiphol via Rotterdam, "has d'agafar el tren que surt de la via 6 en 2 minuts i canviar a Rotterdam, au corre") i va acabar en, probablement, el millor partit del Barça en el que portem de temporada. Molta pressió alta, gran circulació de pilota, un rival que malgrat tot vol jugar, gols en jugades de pissarrí i jugades de pissarrí sense gols fins al minut 90. Sembla que l'engranatge va trobant el punt òptim.


Pràcticament tot el partit a la gatzoneta... el Bielsa és peculiar peculiar (i jo tinc agulletes només de veure'l!)

Aquest parell s'entenen molt bé. I l'Alba ja té el Camp Nou rendit. Gran fitxatge!

Un parell més al sac, au ;)

Etiquetes de comentaris: , ,