Des d'una capseta...

24 de març 2013

Volta 2013


Aquest any (i pel que sembla durant uns quants més) la Volta a Catalunya va començar l'edició del 2013 igual que la del 2012, amb una etapa Calella-Calella. Vora 160 km (no només per Calella, massa voltes haurien de fer per fer-los pel poble xDD) que va guanyar un tal Gianni Meersman.
Des de la Capseta vam aprofitar l'avinentesa per tornar-hi a enviar el nostre enviat especial (no ens enganyem, hi hauria anat igualment a fer el trapasser...) càmera en mà.



El guanyador, Gianni Meersman, revent la copa que l'acreditava com a tal de mans de l'Ivan Tubau.



El Purito amb la bicicleta amb el #1 2012 de la classificació de la UCI.


Fotos gentilesa del meu senyor pare. Tampoc és que el faci treballar tant de reporter al cap de l'any... estooo, gràcies!! :p

Etiquetes de comentaris: ,

18 de març 2013

Barça 3 - Rayo 1


Partit entretingut. Sempre s'agraeixen els (pocs) rivals que venen a jugar i no a tancar-se al darrera i plantar l'autobús. Es manté la pressió, gols al contraatac, Villa a passada de Messi i Messi a passada de Villa.


Manies... xutar a porteria fins que la fiques abans de tornar al vestidor o sortir del camp fent tocs sense que la pilota toqui a terra. La primera la comparteix amb d'altres, la segona és solament seva.


Capità d'inici...

...i capità de final.

I dues més per a la col·lecció ;)

Coses de les juguesques... (i suposo que també de tenir un gust estètic peculiar, no li negarem pas!)

Etiquetes de comentaris: , ,

13 de març 2013

Barça 4 - Milan 0. Remuntada


Nit màgica a l'estadi. D'aquelles que repetiràs amb orgull "jo hi era". S'havia de remuntar i s'ha fet. S'havien de recuperar sensacions i s'ha fet. Havíem de reconéixer l'equip, i ho hem fet. Endollats des del primer moment. La primera dins. I els gols perfectament espaiats, l'últim al descompte, la cirereta de la celebració. Recordant aquell, s'han tornat a cordar el cinturó i han persistit.

"Que diuen que no li marco de jugada als italians?", doncs ja no ho podran dir més. La criatura segueix a la seva. Gran Iniesta també. I enorme el Busi. És a tot arreu i sempre on toca. Si el Xavi és la brúixola, ell és el punt de recolzament al voltat del que s'aguanta i es mou l'equip.

Per cert, es veu que les dues vegades anteriors (58 i 78) que havien coincidit conclave a Roma i partit del Barça, el resulat havia estat 4-0 pels blaugrana. Si més no curiós ;)


El mosaic (el missatge sempre el posen a lateral, no el veig mai...)

Dos més... moguts, però dos més ;)

E-nor-me

La sensació de tots al final. SI!

Etiquetes de comentaris: , , , ,

10 de març 2013

Comencem amb el groc


Les grogues són sempre les més primerenques. Queda innaugurada l'estació de tulipes al jardí de ma mare. Amb ganes de veure com surten les noves incorporacions!




Etiquetes de comentaris:

09 de març 2013

Barça 2 - Depor 0


Un onze atípic, la porteria a zero, bona temperatura per l'època, millors sensacions que els darrers partits, el cap a dimarts, un parell d'errors de cara a barraca d'aquells que et fan exclamar "però si aquesta potser la marco jo i tot!", un gol de l'Alexis (potser pensava "després de les que han fallat el Cesc i el Villa, si fallo jo em pengen de la bandera, saps què?, millor no m'arrisco..."), una altra jornada amb el Messi marcant (i van... 17) tot i jugar mitja hora i prou, una afició que ha demostrat que no calen extres per animar i una pancarta vergonyosa ("cementiri blaugrana, gràcies a tots") permesa i mantinguda mentre les crítiques amb la junta eren tretes.


Homenatge als autors del Cant del Barça abans del partit. Josep Mª Espinàs, l'únic viu encara. Els anys se li noten a la veu. Feia, fins i tot, una mica d'angunia com li tremolava.

La pancarta vergonyosa que s'ha permès a la zona dels "nanos molt macos" que feien "vaga d'animació". No se'ls ha trobat a faltar. La lliçó de la grada: no cal animació forçada. La pancarta, professional i molt gran, permesa i mantinguda fins al final del partit. Insultant i ofensiva per l'afició. Però es veu que això no importa. A l'esquerra es veu una cartolina amb una caricatura del Sandro com a Pinotxo. Aquesta han corregut a retirar-la. Ho reconec, era ofensiva pel pobre Pinotxo...


Una banqueta de luxe, pensant en dimarts.

Ha sortit mitja horeta, just per augmentar la meva col·lecció ;)

Etiquetes de comentaris: , ,