Des d'una capseta...

21 d’abril 2014

Art que et trobes pel carrer i decoració de Pasqua

Suposo que per celebrar la Pasqua han aparegut una colla de pollastres de bruc en diferents llocs de la ciutat. Alguna relació amb els ous de pasqua?? ;)



Jo no acabo d'entendre l'art que et trobes pel carrer en aquest poble... gens ni mica!



I per acabar, un altre banc blanc de la sèrie de mal seure

Etiquetes de comentaris: , ,

20 d’abril 2014

Hällristningar (és a dir, gravats prehistòrics)


Al voltant de Norrköping hi ha diversos llocs on es poden veure gravats prehistòrics, de fa uns 3000 anys segons diuen. El lloc on n'hi ha més (uns 1700) és a Himmelstalund, prop d'on acostumo a anar a córrer. La setmana passada m'hi vaig apropar amb la càmera per veure què tal.

Els gravats són a la part alta d'un turonet

Així es marca el lloc

Explicació molt detallada en suec, breu en anglès, alemany i... braile!

Uns quants exemples dels gravats:




I de propina un dels bancs blancs que em faltava per pujar dels que tinc localitzats, enmig d'un prat ideal per anar de picnic


Etiquetes de comentaris: , ,

16 d’abril 2014

Violetes


Quan jo era petita la meva iaia em va explicar una cosa d'aquelles que d'entrada no et creus, que les violetes perden l'olor per l'Encarnació. No cal dir que des de llavors sempre que he vist una violeta silvestre l'he olorada, sempre pendent del calendari.

Diumenge passejant vora el riu vaig veure una violeta com les que hi havia al camí de casa la meva iaia. I la vaig olorar. Encara feia una olor molt tènue, però en feia. Us ben prometo que en els 38 anys que tinc és la segona violeta que trobo que fa olor passada l'Encarnació. I n'he olorades unes quantes. El meu caparró de ciències no li ha trobat mai sentit, però l'experiment tendeix a donar-li la raó majoritàriament al que deia la iaia... Algú m'ho explica??

Etiquetes de comentaris: ,

06 d’abril 2014

Vuit


D'aquí una estona farà vuit anys (i un dia) que el Barça jugava quarts de final de la Champions (de la de Paris), servidora vivia en una capseta al cor de Tulipalandia i va néixer aquesta Capseta. Vuit anys!!! Verge santíssima!! Vuit anys, quatre països, quatre feines diferents, força llocs, bastantes cerveses, molts partits del Barça i una bona carretada de fotos.

M'ho diuen el dia que vaig començar, tant el que ha passat des de llavors com que vuit anys després això encara duraria i li contesto a l'autor de la frase que deixi la beguda!!

I com que un post com cal acostuma a dur fotos, aquí unes quantes de la passejada d'aquest matí:

Una llebre, mida vedell quasi, davant una tomba al cementiri d'aquí darrera

A promise of spring

Industrielandskapet

Streetart

Zona de pesca (a pagar, amb sms si vols, com la zona blava)

Etiquetes de comentaris: , ,