Bon profit!

Etiquetes de comentaris: , ,

22 d’octubre 2014

Barça 3 - Ajax 1

Musiqueta de Champions, un rival amb més nom i samarreta que present (malauradament, perquè és dels que cauen bé) i guiris noruecs al costat a qui has d'explicar qui són la majoria dels jugadors perquè només coneixen el Messi, el Piqué, el Xavi (no, aquest avui no juga, aquell que assenyales és l'Iniesta) i para de comptar.

Curtetes i al peu:
- El Messi toca la primera pilota del partit, es passa els següents cinc minuts rosegant xiclet i sense participar com si estés mirant el contrari, llença el xiclet i a la següent jugada ja toca dos cops la pilota i a la de després ja accelera i assistència al Neymar per l'1-0.
- Després d'uns quants partits sense acabar d'estar dolç, ja jugada de l'Iniesta hauria d'haver estat gol per pura justícia futbolística.
- L'entreteniment futbolístic es va acabar, de facto, amb els tres canvis.

Per mi ja ho podrien deixar així...

Theeeeeeeeeee Chaaaaaaaaaaaampiooooooooooooonssssssssssssss

Dos brasilers fent el burro

Botes negres, hell yeah!

;)

Com li diríeu al color de la samarreta de l'àrbitre? Puré de carbassa??

A veure si em surt prou recta...

El dr. Pruna grapant el cap del Piqué (ahir en alguna jugada més aviat li hauríem fotut un cop amb la grapadora que no pas cosir-lo!)

Una abraçaaaaaaaaaada

Etiquetes de comentaris: , , ,

20 d’octubre 2014

Barça 3 - Eibar 0

Primer partit oficial de l'Eibar al Camp Nou en tota la seva història (segons la veu del Manel Vich una estoneta abans que comencessin). Un partit estrany, amb un començament horrorós, un bon segon terç de la primera part i dues pilotes a l'esquena dels centrals cap al final que em van acabar de convèncer que de totes les parelles, Piqué - Mathieu és la que m'ha donat pitjor feeling. La segona part, amb l'Eibar clarament cansat de tant córrer darrera la pilota, va ser més entretinguda, amb tres golets i unes quantes ocasions que podrien haver servit per igualar el récord del Zarra de gols a la lliga, però serà per un altre dia ;)