Des d'una capseta...

25 de gener 2015

Barça 1 - At. Madrid 0


Barça vs. At. Madrid un altre cop en poques setmanes, aquesta vegada de copa, i en dimecres a les deu de la nit (al senyor que posa els horaris li faria veure aquests partits des del pal de la bandera i sense abric...). Partit fred, tosc i on vam comprovar un altre cop que si el Messi tira un penal a la porteria de baix no cal patir, però si el tira a la de dalt ai ai ai...

Moviment

Penal a dalt... ai ai ai... i marca al rebot

El pentinat del Griezmann... o el seu perruquer l'odia o és una juguesca...

Si fa fred i l'àrbitre s'equivoca, res de treure mocadors... directament la manta!!

Etiquetes de comentaris: , , , ,

13 de gener 2015

Barça 3 - At. Madrid 1


Primer partit de l'any a l'estadi (bé, segon estrictament parlant, però copa a les deu en feiner quan l'endemà s'ha de matinar fa com mandra) després d'una setmana diguem-ne interessant. Bon rival, vuitanta-una mil persones, no gaire fred. El resultat va ser un bon partit (o molt bo pels estàndards de la temporada), la primera probablement la millor mitja part de la temporada, ideal per descarregar adrenalina (l'home darrera meu es va passar tot el partit cridant com un boig... i tots per allà ens vam quedar amb la sensació que era bo que ningú tingués idea de què deia ni en què parlava). Pressió, un rival que deixava espais que va poder aprofitar la versió més vertical d'aquest equip, un gol per cadascun dels tres de davant i d'altres en millor forma que les últimes vegades que els havíem vist.


La pancarta de #justiciaparatopo i Qatar. La segona feia una mica més de mal d'ulls del que fa de sèrie durant el minut de silenci pels morts de Charlie Hebdo.

Un trofeu més, el de màxim golejador de la lliga després d'haver superat Zarra. La sala de les copes i les pilotes de ca seva ha de ser més gran que el meu futur pis...

Vuitanta-una mil persones, bona entrada

"Jo tinc fred i porto guants!" "Doncs jo no!" ("I a mi que sóc a terra m'acaben de fotre un trau amb un tac!!!!")

Va recuperar més pilotes que no pas va perdre, es va emprenyar com una mona quan li van pitar penal, però al final se'n va anar content ;)

Etiquetes de comentaris: , , ,

01 de gener 2015

Happy 2015!!


Etiquetes de comentaris: , , ,