Des d'una capseta...

21 de febrer 2015

Barça 0 - Málaga 1






Resum curt: Espessos.
Resum llarg: Moooooooooooooooolt espessos. O quan tu no marcaries ni que el partit durés tres hores, un error (tirant a molt gros) penalitza molt.

Etiquetes de comentaris: , , ,

16 de febrer 2015

Barça 5 - Llevant 0


Partit a les cinc de la tarda: s'agraeix no gelar-se, permet prèvies museístiques rematades amb un bon àpat, i veus cinc golets i un parell (més) de rècords del Messi, un gol (mmm... això he fet jo??!!) del Neymar i un de xilena (o és ara uruguaiana? ;)) del Suárez. A aquest Barça li agrada el vertigen...

Van començar "al revés", ergo processó/corredisses de fotoperiodistes per estar per defecte darrera la porteria on marca el Messi.

El rival venia a camuflar-se amb la gespa??

;)

2x ;)

Començar al revés vol dir atacar a baix la segona part... i si el penal es tira a la porteria de baix no cal patir, entra.

I 3x ;)
(a veure, era el seu partit 300, s'havia d'endur la pilota a casa...)

Etiquetes de comentaris: , , , ,

07 de febrer 2015

Barça 3 - Vila-real 2


Tenia pendent pujar les fotos del partit de lliga de diumenge passat a les 21h. Que què en recordo? Que feia molt fred (pantalons de córrer sota els texans i l'abric més gruixut), que es va remuntar dues vegades i que a la mitja part vam veure com un xinés (pam més pam menys) li demanava la mà a la parella (i la noia va dir que si, perquè si t'endús la parella a mig món de casa per declarar-te, ja cal que et digui que si!)


Això quin número és?? WTF??


El tema pentinats i futbolistes és pitjor que el de les botes...

Com es deia aquell western? Dos hombres y un destino...

Si, feia fred. Molt. I vent. Brrrrr!

Etiquetes de comentaris: , ,