Des d'una capseta...

22 d’octubre 2015

Vilnius


Coses de reunions de projectes europeus, aquests dies he estat per Vilnius. No sé què n'esperava a priori de la ciutat, però no el que vaig trobar. Em va sorprendre agradablement, malgrat el temps que ens va rebre.

Moltes esglésies (i amb moltíssima clientela), un cert aire en l'arquitectura i el centre que podia fer pensar en Suècia, un centre històric molt cuco, moltes botigues de souvenirs venent coses d'àmbar i moltíssims cafès. I molta gent voltant pel centre. El tema gastronòmic em va recordar més aviat a quan vaig estar a Praga que no pas a l'altre costat del Bàltic. I cerveses autòctones.


Gedimio Pilies

La catedral

El palau presidencial

La universitat

Vistes des de Gedimio Pilies (i)

Vistes des de Gedimio Pilies (ii)


Vistes des de Gedimio Pilies (iii)


Vistes des de Gedimio Pilies (iv)


Gedimio Pilies


Vistes des de Gedimio Pilies (v)


Racons amb encant: un cafè ple de llibres

Racons amb encant: un bar petitó i amagat, on la noia de la barra et tria les cerveses i mentre esperes que et serveixi un local (i habitual del local) et parla de bàsquet i t'explica la seva vida.

Perquè no només de cervesa viu l'home (o la dona :p)

Etiquetes de comentaris: , , ,

06 d’octubre 2015

De contrastos

Tarda de contrastos passejant per Calella: 

A tocar de la platja un munt de sonats a punt d'acabar un ironman (3.8 km nadant, uns 180 en bici i una marató... sonats és poc!!)

I un parell de carrers més enllà, una de les bandes que participen a l'oktoberfest, tocant música tradicional:



Etiquetes de comentaris: , ,

04 d’octubre 2015

Las Palmas i Bayer Leverkusen

Vet aquí un dos per un (i dos 2-1) de partits en una setmana:


Diumenge 26, Barça - Las Palmas o el partit on es va trencar el Messi. Poques imatges descriuen tant bé setanta-cinc mil persones en ple atac de pànic com el 10 del Barça a terra amb pinta d'haver-se trencat (no, no tinc la foto, tenia feina a intentar sentir a la ràdio què deien, quina pinta feia tot plegat).

Sembla que marcar un penal a la porteria de dalt no és fàcil, oi Ney?



Dimarts 29, primer partit de Champions a casa de l'any. Partit poc reeixit, sort de dos minuts bojos ja al final que van permetre remontar-lo...


Com m'agrada sentir la musiqueta de la Cham... la xiulada a l'himne de la Champions! Xiulets més crits d'independència en acabar de xiular com a protesta per la sanció de les estelades.


El Rakitic tirant una falta... es nota que el Messi està lesionat!

Etiquetes de comentaris: , , ,