Des d'una capseta...

16 de febrer 2016

Indirecte ;)

(clica per veure-la més gran)

Un trapella mira com evoluciona la seva trapelleria, la pilota que va al costat. Un assassí instintiu, una bèstia del gol, s'hi abraona (com de concentrat has d'estar en la teva feina per no saber-ne res i atacar-la així!). El còmplice, una taca a l'sprint que, malgrat tot, arriba tard. I un porter que fa cara de "m'han ben fotut!".

I a la graderia molts vam cridar "El del Cruyff!!!" mentre rèiem.

Ah, si, el partit era contra el Celta i el resultat va ser 6-1. I si, quan van pitar el penal a favor a la porteria de dalt vam pensar "Ai!". Il·lusos... ;)
 


Etiquetes de comentaris: , , , , , ,

07 de febrer 2016

Barça 7 - Valencia 0


Semifinals de copa sentenciades a l'anada. Poques vegades recordo un rival tant... desaparegut? Resultat: un partit divertit pels espectadors, que van gaudir de gols, joc, un equip intens, un Busquets enorme, unes bèsties golejadores davant... i un entrenador rival que es va sumar a la festa fent entrar al Cheryshev perquè el Camp Nou cantés allò mateix que van cantar a Cadiz "Cheryshev, te quieeeeero".

I home, ja que matino més de l'habitual i me'n vaig a dormir a les tantes per veure'l, com a mínim que m'ho agraeixin amb gols, no?

Començar "al revés"...

...implica corredisses de fotògrafs carregats per la banda.

Un emmascarat abraçant el Busquets. Jo algun dia vull fer alguna cosa tan bé com el Busquets fa de migcentre.

;)

Focused on the ball

Penal a la porteria de dalt... fallat un altre cop. L'estadística d'aquesta porteria és digne de bruixes. Que fa pendent??

;) again

Etiquetes de comentaris: , , , ,