Des d'una capseta...

24 d’abril 2016

Bratislava

Més coses de reunions de projecte europeu, aquesta vegada ha tocat Bratislava, i gràcies als horaris dels avions a Viena (4€ el bus de Viena a Bratislava, amb cafè/te/xocolata calenta inclòs, increïble!) vaig tenir una tarda per voltar pel centre. El centre tot renovat i turístic, gran contrast amb els edificis i botigues que trobaves quan te n'allunyaves tornant caminat cap a l'hotel, molt més similar al que recordava de quan hi vaig ser fa dotze o tretze anys.



Places i racons


Una característica del centre, moltes estàtues


An der schönen (bueeeeeeeeeno) blauen (si te'l mires de lluny...) Donau

El cafè més petit del món



Vistes del pis 12

Jugar a futbol en una pista de tennis, amb un camp de futbol al costat. Ja ho deia l'Astèrix, estan bojos aquests eslovacs!

I hi ha coses que no poden fallar (en plural, evidentment! ;))

Etiquetes de comentaris: ,

05 d’abril 2016

Deu anys, un homenatge i un clàssic

Avui fa deu anys el Barça també jugava quarts de Champions, però la tornada. Això vol dir que, encara que últimament sigui menys sovint, ja fa deu anys que escric tonteries per aquí. Als que encara aguanteu, gràcies per la paciència! :)


I tornem a les coses pendents, dissabte tocava homenatge al pare espiritual del Barça actual, al que va canviar la mentalitat d'un equip aixeca-recopes que donava les lligues per bones si es guanyava al Madrid (i de part de l'afició, que no tota...). Un personatge desacomplexat, un geni amb una lògica infal·lible. "Si vols una cosa, fes-la" #GràciesJohan



El meu petit homenatge

Aquesta vegada, amb el vídeo i l'homenatge, el club va estar a l'alçada

Ple com mai per a l'ocasió

I després hi va haver un partit. Dos equips que no van estar massa bé i al final va guanyar el qui va ser capaç d'aprofitar més les oportunitats.

Ja que no es va poder guanyar per dedicar-li al Cruyff, la ironía va voler que fos el Madrid qui celebrés ara una victòria a camp de l'etern rival com un títol. El llegat. "Elk nadeel heb z'n voordeel" ;)

Etiquetes de comentaris: , , , , ,

03 d’abril 2016

Fotos de carnaval


I més pràctiques de fotos durant el curset que tenia pendents: aprofitant la rua de carnaval intentar enfocar bé objectes (bé, persones en aquest cas) que es mouen i no et paren atenció, fer servir el flaix i intentar donar efectes de moviment. De gairebé tres-centes fotos en vaig salvar més de tres. Hurra! 








Etiquetes de comentaris: , , , , ,