Des d'una capseta...

22 de març 2017

Volta 2017


La Volta a Catalunya va començar dilluns a Calella (i ja van uns quants anys) i van treure-li la pols al nostre enviat especial preferit (l'únic que tenim...) i el vam enviar, armat amb la càmera, a fer un reportatge. Ja veieu que el meu senyor pare es va situar la mar de bé a l'alçada de la línia d'arribada.


 Arribant a meta

El guanyador, Davide Cimolai (FDJ), celebrant-ho abans de pujar al podi

I al podi

Etiquetes de comentaris: , ,

13 de març 2017

Ja és mañana

La temporada 94-95, quan les classes ho permetien m'escapava a veure el Barça entrenar al camp de darrera el Mini (he vist marcar l'Abelardo de xilena!) i algun cop vaig intentar caçar autògrafs. El meu botí: Bakero, Amor, Koeman, Korneyev, Lopetegui, Txiki i Eusebio. L'objectiu, però, era un altre. El Hristo. Doncs aquell dia s'havia barallat amb el Cruyff durant l'entreno i quan li demano l'autògraf la resposta va ser "hoy no, mañana".

Doncs mañana ha sigut febrer del 2017. Un tweet als 3D al Club de la Mitjanit el dia que el Hristo feia de quart germà va tenir un premi inesperat:




Encara flipo. I molt!!!
Ah, i l'autògraf ja està emmarcat.

Etiquetes de comentaris: , , ,

12 de març 2017

Barça 6 - 1 PSG. LA remuntada


Si, ja sé que fa molts dies que tenia això abandonat, però hi ha coses de les que cal deixar constància. El rànking de nits màgiques a l'estadi ja té una remuntada impossible i increïble. De fet ja té LA remuntada. La més gran mai vista a la Champions i amb un guió insuperable: el sisè al minut noranta-quatre i mig.
"Hi aniré, no fos cas que ho fessin i jo no hi fos". Doncs això, que hi era.



Etiquetes de comentaris: , , , ,