Des d'una capseta...

06 d’abril 2006

Lunchmeetings

Avui és dijous. Encara que sembli mentida els dijous no són un dia qualsevol, tenen les seves particularitats. La més peculiar de totes elles és el lunchmeeting (reunió-dinar... ai!). Doncs: avui és dijous i toca reunió de grup amb els químics. Avui toca lunchmeeting!
Anem poc a poc: a quina hora es fa el lunchmeeting??? Premi! A l'hora de dinar, com el seu nom indica... (d'acord, d'acord, no era gaire difícil). Següent pregunta: i quan es dina??? Aquesta també és fàcil: durant el lunchmeeting, com el seu nom indica!!! Quines coses de preguntar també... si el nom ja ho diu claríssimament!!
Us imagineu entrant al despatx del vostre jefe amb la safata del bar, el tupper acabat d'escalfar o els omnipresents entrepans??? Oi que no? Oique fa estrany?? Doncs és exactament això!
Si ets dels primers i tens sort, et pots asseure a la taula de reunions i pots posar la safata o el que sigui a sobre la taula (ueeeeeeeee!), si no, t'has de buscar un raconet desocupat de l'escriptori del jefe o un tamboret que et permeti recolzar-te a les estanteries... i en el pitjor dels casos, sempre et queda el terra!!
Doncs ja estem situats i deborant les "delicatessen" que ens depara el dinar (els dinars en aquest país són una altra cosa digna de ser explicada... un altre dia). Seguim. Doncs mentres menges la gent (de manera voluntària!!) explica alguns dels últims resultats de la seva recerca. Llavors, durant uns breus instants, la sang té uns segons d'indecisió: l'estómac o el cap?? El dubte dura poc, sobretot si a la pissarra hi ha projectada una transparència plena de síntesi d'algun polímer o parent proper... I llavors el que costa és mantenir els ulls oberts! ;)

4 Comments:

  • Están locos estos holandeses...aquí eso es como poco pecado...comer y trabajar...bueno o trabajar simplemente...

    By Anonymous Anònim, at 9:44 a. m.  

  • jo crec que més que lunchmeeting es el LUNCHVERGADERING!

    A veure aquestes classes de nederlands!!

    a.

    By Anonymous Anònim, at 12:06 p. m.  

  • Zij noemen het "lunchmeeting"

    By Blogger Marta, at 1:57 p. m.  

  • Ein? Lunche que?

    By Anonymous Anònim, at 3:40 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home