Des d'una capseta...

18 d’abril 2006

terug

Doncs ja torno a ser per aquí dalt... i, per variar, està núvol. No puc dir que trobés a faltar el temps d'aquí dalt (quina sorpresa, oi??), però al preu que et cobra santRyanair l'excés de pes, tampoc és com per endur-me'n el sol a la maleta! ;)

La setmana santa? Doncs per caseta, fent res, veient gent, bàsket i futbol... No tothom va reaccionar igual en veure'm, però puc entendre que (malgrat el meu encant personal) per a una personeta de dos mesos i mig amb son i gana tingui més interès la seva mama que no pas jo ;)

Tema futbol: ai ai ai. A patir aquest vespre... i dimecres que ve encara més! Seguim les revenges... (aquesta Champions és la de les revenges: Chelsea, Benfica i ara Milan). Jo no l'encerto mai, però de totes maneres aquí va el meu pronòstic: 1-1 aquest vespre i 2-1 dimecres que ve, això si, marcant primer el Sheva (li te la mida presa a les porteries del camp nou), ie. passem patint com mai (o com sempre).
Ah, i essent optimistes, després d'haver vist el partit de divendres sant (un pecat més al sac???) al Vila-real no el vull a la final ni en pintura...

PD: Algú més es mulla a fer pronòstics??

1 Comments:

  • Patirem patirem, más si son los resultados que vaticinas...pero bueno con que nos hagan un siete (y no necesariamente a goles) Y se pueda decidir tranquilamente el miercoles...eso si, mejor no ganemos la liga ante el Sevilla este domingo, sino la cosa se parece demasiado a lo del 94...mare por...

    By Anonymous Anònim, at 2:07 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home