Des d'una capseta...

03 de maig 2009

Neuchâtel... i ¡¡¡2-6!!! al bernabeu




Ahir vaig anar a conèixer una ciutat suïssa nova: Neuchâtel. Ciutat petitona, amb pendents interessants, un castell que li dóna nom (i que fa molt temps que no és nou...), un centre coquetó i un llac molt bonic. Fa de bon passejar la riba del llac amb bon temps, i després de dinar feia un solet i una caloreta envejables. Bueno, si més no durant deu minuts. Què va passar després? Un parell de gotetes, seguides d'unes quantes gototes i després un ruixat de ca l'ample. Sort que vam trobar on aixoplugar-nos, que si no acabem com si ens haguéssim tirat al llac. Solució? Bus i cap al centre... contra la pluja una pinta i la premier en un irish.


I ràpid a agafar el tren, que a les vuit s'havia de ser com un clau davant el pc. Madrid - Barça, al Bernabeu en dos de maig. La cosa prometia... ara, no sé si prometia tant!! Després de mitja temporada sentint que aquest equip no sap competir (hi deu haver alguna definició de competir que no conec...), que juga contra ningú (bayern, valència, at. madrid, lió...), que els equips es reserven per jugar amb el madrid la setmana següent (que hi ha un madrid-madrid la setmana que ve??), doncs res, cop de puny sobre la taula, mitja dotzeneta de no res i ale, que xerri qui vulgui ara. Ah, i fent un futbol que enamora, ja que hi som. Aquesta colla juguen com déus i corren com dimonis. Que duri i que ho disfrutem! :)

Etiquetes de comentaris: , ,

8 Comments:

  • Partidazo.

    By Anonymous acolostico, at 10:45 p. m.  

  • Dissabte al matí , samarreta del barça sota el braç i tres bosses de pipes. Quin vespre !!

    By Blogger mai, at 11:20 a. m.  

  • Hitòric...6 gols al Bernabeu i el 2 de maig. Això és apoteòsic! Madrid es rendeix a l'evidència.
    Ara a pel Chelsea!!

    By Anonymous Culé, at 4:28 p. m.  

  • Magnífic escrit., per cert el barça immens., un bon cop de taula, ja ho has dit tú..saludus campiona!!! i no et deixis el paraigua un altre dia jejejeje...

    By Blogger Noctas, at 9:01 p. m.  

  • Que envidia, siempre viajando cerebrito.

    :)

    By Blogger Saltinbanqui, at 1:37 a. m.  

  • Si nois, quin partit!! :)
    I dona gust que per les europes l'endema s'entretinguin a dir-te "nena, que be t'ho deuries passar dissabte! Aquest Barça, guau!" :D

    @saltinbanqui
    se hace lo que se puede ;)

    By Blogger Marta, at 9:53 a. m.  

  • Totes les ciutats suisses són com tallades pel mateix patró o m'ho sembla a mi? Tot sembla de postaleta...

    Després de mitja temporada sentint que aquest equip no sap competirAquest esperit culé.... Ara, més val que guanyin alguna cosa...(que encara hi haurà algú que veurà una crisi a la mínima)
    I a mi que em va arribar a saber greu pel Casillas i tot! .... (s'havia de sentir tan sol, pobre...)

    By Blogger Anna, at 1:56 p. m.  

  • A la Finaaaaal, A la finaaaaal!! Roma, Ci vediaaaamooo!

    By Anonymous Culé, at 10:48 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home