Des d'una capseta...

05 de setembre 2009

Tallar raïm

Quan era petita, per tallar un cep de jaqué hi feia una porteta esporgant tot de tòries, m'hi asseia a sota i a tallar els penjolls que penjaven, ben amagadeta i a l'ombra. Ara ja no hi cabo a sota i, per tant, en comptes d'una porta faig una finestra... i a tallar des de dalt ;)

Avui m'han tret del llit per anar a tallar raïms, tot el matí, a preu fet. I després de l'esforç, a la figuera de les secallones. Que en feia de temps que no en menjava... i que bones que segueixen sent! I que llestes que són les garses que només pessiguen les que estan al seu punt... ;)

Etiquetes de comentaris:

7 Comments:

  • Desde luego no es lo mismo venimiar a principios de septiembre en la costa que en la meseta bien entrado octubre...

    By Anonymous acolostico, at 8:55 p. m.  

  • Clar, si tus fosis una garsa tb pessigaries les mes dolces.

    XD

    By Blogger Saltinbanqui, at 4:55 a. m.  

  • Tot un art això de la verema, i està clar, la tècnica s'ha d'anar evolucionant a mida que un creix...

    By Blogger Pepi Toria, at 6:50 p. m.  

  • Ai, els records de la infantesa...

    By Anonymous manu, at 9:59 a. m.  

  • I do not understand the first paragraph."esporgant", "tories" "jaqué" "penjolls".. too difficult for an english speaker.

    This second paragraph is ok, although "secallona" and "garses" was a little bit difficult to translate.
    The garsa is the bird, isn't it?

    By Blogger kike, at 11:42 p. m.  

  • On, a quina comarca/població/DO-IGP, collies el raïm?

    By Blogger Josep, at 8:42 p. m.  

  • @acolostico
    Supos... jo és que sempre ho he fet allà mateix

    @saltinbanqui
    i sense ser una garsa, quines et penses que agafo??? ;)

    @pepi
    oi tant! Pensa que de petita havia aixafat raïms amb els peus!

    @manu
    i de l'edat més adulta

    @kike
    jejejejeje! Tot és qüestió de tenir el descodificador adequat xDDD

    @josep
    a mig camí entre Blanes i Tordera

    By Blogger Marta, at 12:34 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home