Des d'una capseta...

23 de novembre 2014

Barça 5 - Sevilla 1


Partit que serà recordat pel fet que en Messi es va convertir en el màxim golejador de la història de la lliga (un altre rècord, i en van...). Bon partit del Barça tenint en compte el que havien fet fins llavors. L'equip juntet i pressionant, cosa que fa que el Busquets no hagi de cobrir un fotimer de quilòmetres quadrats i permet que escombri tot el que passa pel mig del camp. L'atac, malgrat acabar amb 5 gols a favor, encara falta acabar-lo de polir.

Detallets:
- Ja que bato un nou rècord, en faig tres i m'enduc la piloteta cap a casa, ale.
- Ja l'he vist dos partits en viu: en Luís Suárez fa bona pinta (i sembla que centra un pelet de no res millor que l'Alves)
- Un "aplaus" la llumenera que va pensar que incloure el presi i el Zubi al vídeo commemoratiu del rècord del Messi era una bona idea. Feia molt que a l'estadi no se sentia una pitada d'aquesta magnitud! (i un altre "aplaus" per no molestar-se en anar a buscar a Rijkaard, Ronnie, Pep o el Puyol pel mateix vídeo).


El partit va començar "al revés", amb el Barça atacant a la porteria de dalt (fet perquè el rècord es batés davant meu, obviously)...

...amb les conseqüents corregudes de fotògrafs per la banda per resituar-se darrera la poteria que ataca el Barça.

I els gols del rècord:

251



252




253


Etiquetes de comentaris: , , ,

3 Comments:

  • Hauries de demanar ja un lloc a la banda per fer fotos…. És el següent pas... :-D

    By Blogger Anna, at 8:39 p. m.  

  • Què el becari hagi comès l'error de càsting en el video, mira; però que l'hagin aprovat així retrata el que hi ha al cap del seu cap.

    Salut i sort,
    Ivan.

    By Anonymous Ivan, at 8:43 p. m.  

  • Entonces empieza a estar engrasados del todo o no?

    A ver si consiguen aislarse del palco.

    By Anonymous acolostico, at 10:03 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home