Des d'una capseta...

17 d’octubre 2007

Dilluns de concert



Dilluns, sortint de la feina en comptes d'anar-me'n cap a casa me'n vaig anar cap a Zürich de concert. L'Ani DiFranco tocava a una sala anomenada Kaufleuten, a uns deu minuts a peu de l'estació. Sala xula, prou gent perquè es veiés plena però sense estar apretats i una molt bona qualitat de so. Al principi em feia mandra l'excursió i anar de concert sola, però al final va valer la pena.

Per començar, Hamell on trial com a telonero. Un paio amb una guitarra dient quatre tonteries amb aquell punt d'irreverència que passa bé per fer temps amb una cervesa fresqueta. I després l'Ani (en sé d'un que hauria pagat per ser allà... i no és per fer (més) dentetes, jejejeje!). Ja he dit que se sentia molt bé, i l'enllaç entre cançons prou entretingut també. El setlist el podeu veure a la foto, tot i que al final ens va escatimar l'últim dels bisos... i és que estava recolzada just davant de la taula de so, amb bona perspectiva. Ah! i el tècnic de so no em va voler donar el full del setlist... i això que li vaig demanar en alemany i tot!! ;)

El concert es va acabar allà les deu (coses dels horaris centreeuropeus...) i després pillar una salsitxa a l'estació per fer un mos, una horeta al tren i a mitja nit a casa. I quina soneta l'endemà al matí... ;)



Aquí us deixo en 15s pillats amb el mòbil (qualitat lamentable, i know...), perquè no pogueu dir que no n'heu sentit mai res de l'Ani... :p


Etiquetes de comentaris: ,

4 Comments:

  • Pues si que debe ser el movil, si, porque sino vaya tortura...

    By Anonymous Anònim, at 12:27 a. m.  

  • Viva Uropa! Tot tanca a les 22:00. Si ho fan pel vostre bé, perquè aneu ben dormits a la feina a l'endemà ;-)

    By Anonymous Anònim, at 9:21 a. m.  

  • @acolostico
    nye nye nye...

    @manu
    yep yep... la sensacio d'estar fer una cervesa alla les vuit i "ooops, encara que no hi hagi massa gana potser que pensem on sopar si volem trobar cuina oberta... i tot ho fan pq tinguem mes temps per fer la digestio! ;)

    By Blogger Marta, at 1:10 p. m.  

  • joer quin nivell!!!

    amb video i tot

    Aixi es fa.. docns em sembla gran gran gran..

    gran concert.. sempre!!

    I amb la gent aixecada d eles cadires!!!!

    Increible....

    Es nto que no es alemanya...

    By Anonymous Anònim, at 5:55 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home