Des d'una capseta...

04 de juny 2008

Basel|Art


Aquests dies ha fet un any (si, un any ja!! com passa el temps...) que corro per Basel, i segons quines coses ja es comencen a repetir. Una d'elles que ja havia vist és el BaselArt, tota una exhibició en el mundillo artístic, pel que sembla.
Una de les primeres coses que crida l'atenció quan travesses la Messeplatz des d'un parell de dies abans que comencés són una mena de versió lliure de les estàtues de l'illa de Pasqua creuades amb el gusiluz... Si, coses d'aquelles en les que et fixes fins i tot a les vuit del matí quan vas clapada a la feina, us ho prometo! ;)





Els bitxos aquests no són l'única obra exposada fora, també hi ha una mena de nau espacial molt poc fotogènica, una estructura sense solta ni volta, i una rosa que s'ho mira tot des de les altures:



Però no només hem vist l'exhibició de fora. Ahir a la nit vam anar a l'innauguració i ens vam poder passejar per dins de gorra (tampoc era qüestió de dir que no a la invitació, que fa lleig... :p). Vam anar-hi cap al tard, o sigui que ens vam quedar amb les ganes de pillar canapés (en cas d'haver-n'hi hagut) i de veure el Brad Pitt, que es veu corria per allà.
El que si vam veure és art a la venda (i amb aquells preus... ni us ho explico... acabes dubtant si te n'emportes dos o tres per decorar el piset... (!!)).




I quan ja havia guardat la càmara em va cridat l'atenció aquesta màquina de refrescs que tenien exposada... serà perquè és del Barça??? ;)


Etiquetes de comentaris: ,

5 Comments:

  • La maquina de refrescos estaba expuesta?

    que sera lo siguiente

    un hidrante?

    on anirem a parar...

    By Anonymous Anònim, at 11:21 p. m.  

  • La segona foto és una obra plagiada. Sembla el Bart Simpson!!!

    By Anonymous Anònim, at 9:41 a. m.  

  • Hola !

    l'altre dia vaig veure un anunci a la tv ( no recordo el canal ) feia referència a l'aconteixement que tinndrà lloc a " casa teva " aquest estiu. Hi apareixen dues vaques frisones una amb pintades vermelles i groques a la cara i l'altra amb la bandera suïssa. Vaig pensar directament en tu.
    Per cert de tota l'expo , em quedo amb la foto de la rosa i l'edifici. Molt xula

    By Blogger mai, at 11:10 a. m.  

  • Es que el Barça, encara que sigui en cris, sempre és més que un club.

    By Anonymous Anònim, at 11:51 p. m.  

  • ei, qué xules les primeres escultures!

    By Blogger Pilar, at 11:26 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home