Des d'una capseta...

04 de maig 2008

Fent platja...

Recourdeu com havia quedat la platja de Blanes (bé, platja platja...) l'hivern passat després d'una llevantada de les maques???

Do you remember how Blanes' beach (beach... well... seaside or something like that...) looked like after a nice east wind storm??



Doncs aquest pont he trobat que hi torna a haver sorra a la platja! I no pas poca... La culpa la té el vaixell d'aquí sota, que porta setmana i pico anant i venint de mar endins davant la desembocadura de la Tordera dia i nit sense parar i tirant sorra a la platja.

Well, this long weekend i've found sand on the beach! And quite a lot! The boat in the pictures below is to blame for that. It's been pumping sand from somewhere deep down the sea to the coast non-stop for over a week now.



Les gavines són espectadores de luxe (acompanyades d'un bon nombre de curiosos i turistes) del xorro del que surt una barreja d'aigua i sorra a tota pressió.


The seaside is filled with a mixture of sand and water pumped at high pressure.



I l'endemà aquest tros de platja tenia aquesta pinta:

The day after that part of the beach looked like this:




Però no patiu, un parell de llevantades l'estiu-tardor que ve i el mar reclamarà allò que és seu... m'hi jugaria un pèsol ;)

But well, don't worry too much... you could bet that at the end of the touristic season, the sea will get back what's his...

Etiquetes de comentaris:

7 Comments:

  • Hola !
    Un dia passava per aquí i des d'aleshores vaig seguint les teves aventures que em semblen molt divertides.
    Avui t'escric perquè el fenomen que tu descrius el veig contínuament al costat de casa. Visc al costat del mar i veig l'energia que es gasta en voler guanyar-li terreny i com tu dius, sempre és ell qui acaba guanyant.
    Mai

    By Blogger mai, at 9:34 p. m.  

  • Hola Mai!
    Doncs benvinguda a la capseta! :)
    És molt agradable això de descobrir que algú passa per aquí per casualitat i ho troba prou entretingut com per tornar-hi a passar i deixar algun comentari.
    Quina costa és la teva??

    By Blogger Marta, at 9:53 p. m.  

  • Ai, doncs jo torno morenet d'aquests quatre dies, jeje...

    I el cap de setmana vinent, tres dies més!

    By Anonymous Anònim, at 10:44 p. m.  

  • Ungalubich, la pasta que se tira por ahí...pero claro será por que se saca de otro sitio...

    By Anonymous Anònim, at 9:22 a. m.  

  • @manu
    sense fer enveja, eh??? ;)

    @acolostico
    Bufff, no ho vull ni saber. Eso si, que sepais que esa playa la pagamos todos, pq es cosa del ministerio.
    De todos modos y hablando de sacar pasta, esto lo tendria que pagar de su bolsillo el grupo de listillos que hace anyos estaba en el ayuntamiento y decidio vender arena de mar endins a los senyores de la zona de Arenys, dejando un agujero en algun sitio bajo el mar. Desde entonces el mar decidio vengarse llevandose la arena de la playa.

    By Blogger Marta, at 9:30 a. m.  

  • Si ens quedem sense platjes no hi ha turisme.. basciament es gafar els impostos de tots per tal que el turisme funcioni per tal que que arribi alguna cosa als trebalaldors del sector turistic....

    I clar el que va destrossar tot l'ecosistema i que va provocar la nula regeneració de la platja no paga res...els economsites es diuen externalitats no pagades.. jo lo dic un fill de p. que s'ha carregat la platja i ens fa pagar a tots el beure

    Cagun...

    By Blogger Bororo, at 6:11 p. m.  

  • Hola!

    la meva costa també és la del Maresme, més a prop de de Barcelona. Es gasten els diners i l'energia en reomplir-la de sorra i al passeig marítim ja li conec quatre o cinc enrajolats diferents.

    By Blogger mai, at 10:34 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home