Des d'una capseta...

26 de gener 2012

Barça 2 - Madrid 2


El partit amb un Barça menys Barça de tots els que ha jugat últimament contra el Madrid, sense el tempo característic, amb una precipitació inusual i poc control. I probablement el millor Madrid vist a l'estadi de l'època Mou (malgrat més d'una patada innecessària, i més de dues, i no parlo només del Pepe... aquest és un cas perdut -i el sol fet de posar-lo com a provocació ja mereix que no passessin-, n'hi ha algun altre que em fa més llàstima perquè era futbolista i ara retira molt a repartidor). Els gols del Barça, quan el Madrid jugava millor a la primera part. Els del Madrid, més aviat a l'inrevés, quan el Barça semblava que començava a trobar el tempo.

Resumint, el Barça jugarà la semifinal de la copa del rei (tal i com està el pati ara potser hauré de deixar-li de dir "la copa del sogre de l'Urdangarin", no?? Bueno, doncs canviarem a "la copa del sogre de la Leti" i tant amples si convé :p) pagant un peatge car, les lesions de l'Iniesta (he recordat algú que va dir al twitter fa dies "i no els podrien treure el bíceps femoral aquest a tots els jugadors, perquè no se'ls trenqui més??") i l'Alexis.


Al públic només li ha faltat cantar-li el "anys i anys" al Xavi... i que en siguin molts més! :)


I un parell de pancartes vistes al començament:

Un del ram de la xarcuteria queixant-se que els associessin amb el Pepe... amb tota la raó del món, pobres carnissers!!! xDD (pocs qualificatius per l'individu trobaríem que no fossin susceptiples d'ofendre el colectiu al que es refereixi genèricament el qualificatiu... if any)


Avui han sigut un rival digne... tot i així en general tampoc el canvio, fins avui se'ns ha donat prou bé ;) (i d'acord, potser massa d'hora veient el resultat final, però significatiu el "nou" crit del Camp Nou "nosotros te queremos, Mourinho quédate", molt significatiu... ;))

Etiquetes de comentaris: , ,

5 Comments:

  • Más de un culé se había desacostumbrado a apertar el culito hasta el final...

    Este año el Barça es de sueño, pero le falta una chispita de algo, una sensación, no sé...

    By Anonymous acolostico, at 9:05 a. m.  

  • Mire lo que le digo, que yo, siendo copa, le cambiaba con los ojos cerrados el pase de ronda a cambio que no se hubiese roto nadie.

    By Blogger Marta, at 9:23 a. m.  

  • Ya va bien sufrir un poco de vez en cuando. No todo van a ser goleadas, que luego se acostumbran y se duermen...

    By Blogger Sonia, at 1:58 p. m.  

  • @zonia
    Evidentment, que si t'acostumes només al millor deixes de saber assaborir el que "tan sols" és normal.
    I si, malgrat tot, patint i tot es passa... ;)

    By Blogger Marta, at 2:58 p. m.  

  • Primer cop que he vst a la gent acollinida en el bar fins l'últim moment. Jo vaig anar a japo, però en sortir vaig veure el final .. acollonit com tothom.

    By Blogger Bororo, at 8:52 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home