Des d'una capseta...

26 d’abril 2006

Els temps estan canviant

...i no em refereixo al fet que aquí dalt sembla que ha arribat la primavera. ;)

Després de matar una bona dosi de fantasmes, records i maleficis diversos pel camí (Chelsea, Benfica, Milan -que es diu aviat!) el Barça s'ha plantat a la final de la Champions. Ens n'anem a Paris! Bueno, hi van ells, i potser un parell que jo sé que aquesta nit han patit de valent a l'estadi (com si els veiés...)
Guanyin o perdin a Paris (esperem que aquest any si!!) l'equip s'ha fet gran i és un equip sòlid. Allà trobaran el nen que va fugir buscant una oportunitat i la va trobar (on seria el Cesc si s'hagués quedat o l'haguessin fet quedar, amb Xavi i Iniesta davant???) i l'artista que por ser que l'any que ve veiem més sovint (i que jo no tinc clar que sigui el fitxatge que li fa falta al Barça... malgrat la seva grandíssima qualitat).

Deia que els temps estan canviant perquè no només el Barça de futbol jugarà la final de la Champions (i la lliga està "a punt de caramel") sino perquè aquest cap de setmana un equip que a priori no em feia ni fred ni calor sinó tot el contrari (el Barça de bàsket!) jugarà la final four a Praga.

No hi havia una llei universal de la natura que deia que futbol i bàsket no podien anar bé???

PD: Ah, i que renovin el Marquez JA!!

PD2: Ah, i ha quedat clar que les meves dots d'endevina (per variar) rien de rien...

1 Comments:

  • No cantemos vitoria todavia

    Poco a poco, que lo del basket y el futbol esta por ver...por hasta que no vuelvan con las copas yo no me lo creo. De momento lo que se complica es la liga...no ganarla, sino acabar de jugarla...y es que el agua de sevilla...

    Y el que gane en Paris se lleva la copa y un pedazo de jugador que pa que...que si que hacen falta otros fichajes también, pero esos que los hagan sin ruido, pero al henry también, que se nos va el larsson.

    Por otro lado esto de ganar a la italiana no me acaba de convencer....

    By Anonymous Anònim, at 11:31 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home