Des d'una capseta...

22 d’agost 2007

Cotxes antics

Avui quan sortia de la feina he vist que entraven tot de cotxes antics a l'edifici del Messe, i com que les portes estaven obertes he entrat a fer el xafarder.... i fins i tot he arreplegat un parell de galetones pel morro, jeje! I dins m'he trobat amb tota una colla de cotxes més o menys antics que estaven a punt per sortir demà en un raid amb destinació París. Sort que el mòbil té càmera! ;)

Today, when i went out of work i saw a lot of old cars being entered into the Messe hall... so i went in to have a look, and even got a couple of cookies! Inside there were even more cars, about to start a raid to Paris tomorrow. Thank god the mobile has a camera! ;)











3 Comments:

  • Chulos los coches...serán procedentes de Zurich :-P

    By Anonymous Anònim, at 10:17 p. m.  

  • Jajajaja! Nope, los como los de Zürich estaban en otra sala. Estos eran mas "de coleccionista". Aunque debe molar una excursioncita en un bichito asi...

    By Blogger Marta, at 9:01 a. m.  

  • Vaja que t'has colat rotllo "espia" fent fotos.
    Aquests cotxes tenen un valor moolt elevat. Es gasten una de calers en restaurar-los! Val la pena que algu els pugui conservar. Més d'un semblant a aquests, passen per la típica BCN-Sitges del mes de març.

    By Anonymous Anònim, at 10:57 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home