Des d'una capseta...

22 d’octubre 2007

Ovelles negres...

Ahir, l’extrema dreta xenòfoba va guanyar les eleccions en aquest país. La pregunta és, és una cosa tan sorprenent?? Parlem d’un país petit, ric i centrat en si mateix (que si miro les monedes que tinc al moneder segur que en trobo alguna que és mes vella que jo!). Conservador per tot això. D’un país on costa déu i ajuda obtenir la ciutadania –i amb ella el dret a vot. Els de fora, són de fora; els “empaltats”, també són de fora... Amb aquest panorama, realment és tan sorprenent que guanyi el que ha guanyat?? Si és que només has de mirar els estampats dels llençols o les cortines a una botiga qualsevol per veure que és un país conservador i carrincló. Amb una qualitat de vida molt alta, trens que funcionen i una burocràcia que (pagant per tot) funciona com una seda. Però si ets estranger, ets estranger. I ho seràs sempre.

Etiquetes de comentaris:

3 Comments:

  • Mejor oveja negra que cabrón

    By Anonymous Anònim, at 2:39 p. m.  

  • Ja vaig veure el cartel electoral: més clar, l'aigua.

    Si ets estranger ho seràs sempre, però si tens calerons pots quedar-te tot el temps que vulguis. Necessita algo més el senyor?

    By Anonymous Anònim, at 10:29 p. m.  

  • Ja és això... i els "estrangers criminals" és una bona manera de captar vots. Pensa que en aquest país les botigues no tenen persianes i deixen la llum encesa tota la nit, perquè vegis el que hi ha a l'altre costat del vidre

    By Blogger Marta, at 10:35 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home