Des d'una capseta...

27 de juliol 2009

Dilluns... qualsevol?

- Arribo a la feina i em trobo que algú ha deixat l'aire condicionat al màxim possible... 5ºC i a tot drap!! I la dona de la neteja dient "a mi no em miris, jo ho he trobat així i he deixat el despatx obert una estoneta perquè en sortia una fresqueta molt bona" 0_0'

- A mig matí pica a la porta un de manteniment i em demana de veure el sostre!!!???... més 0_0'

- A la tarda la piconadora que estava deixant planet o d'alguna manera com no estava abans el carrer feia moure tot l'edifici

Amb aquest panorama, he decidit plegar veles i aprofitant la poca distància que separa on treballo del camp nou, anar a perdre un parell d'horetes per veure com un suec sense pinta a suec feia quatre tocs amb una piloteta... He quedat espantada de la quantitat de gent que hi feia cap. Si és que poca feina teníem tots a aquella hora, perquè sinó no s'entén!


El 9 ha mort. Visca el 9!


Que la gespa era nova, home!!

Etiquetes de comentaris: , ,

25 de juliol 2009

Focs 2009



Com cada any per festa major a Blanes toquen focs artificials. Aquest any és la XXXIX edició del Concurs de Focs d'Artifici de la Costa Brava. Com que aquest any la quantitat de platja a Blanes està sota mínims (encara no n'han posat per compensar la que el mar es va endur per sant esteve) i, a més a més, aquests dies hi ha onades que impedeixen l'ús de la meitat de la poca sorra que hi ha, vaig decidir que "els gols del lateral i els focs des de tribuna" (o sigui, des del balcó de casa). No es veuen els de mar, però tampoc has d'anar una hora abans per aconseguir un pam quadrat de sorra on sentir-se com sardina enllaunada.

Sis nits de focs de les quals n'hem vist tres ja:
- Dimecres 22: Pirotècnica Valenciana (València). Deixo anar d'entrada que en el tema focs sóc una mica força exigent (massa anys de gaudir-ne, molt me temo) i que força vegades el veredicte del jurat i el meu tendeixen a no coincidir. Els focs de dimecres lents, poc originals i poca varietat. No, gaps de 5 o 7 segons no són acceptables. La traca final, el millor de llarg.



Dijous 23: Pirotècnica Martarello (Itàlia). Per a mi els millors dels tres que portem. Bon ritme, molta varietat de formes i colors. Es van acostar més als 25 min que no als 20 pelats que és el mínim.

Divendres 24: Pirotècnica Surex (Polònia). La primera casa de focs d'aquest país que he vist mai (crec). No van començar malament, un nivell més proper als de dijous que no pas als del primer dia... però... senyors, i la traca final??? No, no, no i no!! Sense traca final no anem enlloc...




Etiquetes de comentaris: ,

19 de juliol 2009

Sabiduria popular, vol. I

Hi ha tipus de coneixement que van desapareixent mica en mica, i més ara que tot es globalitza i allò local és més difícil de trobar. Gotes de sabiduria com allò de "la cabra pels seus pecats, porta els genolls pelats"...

Us heu trobat mai un vesper on no hauria de ser i us hauria agradat treure'l? Avui m'han explicat el truc de com (i, vés per on, el blog és un lloc tan bo com qualsevol altre per apuntar-ho :p): escaldar-lo a traició, amb aigua bullint sense que les vespes et vegin venir.

Ah, i el poc volum de posts aquests dies no són que sigui de vacances, ans al contrari, de re-adaptació barcelonina...

Etiquetes de comentaris:

09 de juliol 2009

Tour de France



Feia 44 anys que el Tour de França no passava per les carreteres de prop de casa, i l'ocasió valia, malgrat el risc de pluja, armar-se amb la càmara i immortalitzar el moment en el que el gran grup ha passat a un pam d'on m'estava dreta. Hi ha sigut un pam perquè el meu pare m'ha apartat, que sinó hauria estat tan sols un dit!

Als tres escapats en aquell moment no els he pogut fer cap foto, però el "pelotón" ha passat en fila india per davant nostre, suposo que per culpa del vent de cara, tan aprop i tan ràpid que no he pogut distingir ningú.








I com que aquestes coses passen poc sovint i el temps ens ha respectat pels pèls, hi he anat amb temps de veure la caravana comercial que passava hora i pico abans que els corredors. Estava en una recta a la sortida del poble, poqueta gent i bona vista. La caravana? Home, doncs bastant garrepa... deu ser que els que hi anaven tenien fred o que guardaven els regalets per Barcelona.
















Etiquetes de comentaris: ,