Des d'una capseta...

21 de novembre 2012

Wembley (Londoning, part IV)


Un dia de maig del 2011 vaig dir que, si aquell vespre uns que tots endevinareu qui eren guanyaven, en un viatge a Londres m'aproparia a visitar el nou Wembley. Al cap i a la fi, al 93 ja havia estat al vell (coses que es feien en un viatge de tercer de BUP no massa mesos després d'un cert gol de falta). El vell Wembley amb les seves torres va ser un "me l'imaxinava més gran!" amb totes les lletres. Encara recordo pensar "Això és la catedral del futbol?? Ermita amb prou feines!"... coses de tenir el Camp Nou com a única referència.

Com a curiositat, que soni de no se sap on als voltants el Bruce Springsteen mentre puges la rampa que duu a l'estadi no sé si li fan a tothom, però amb mi la van clavar! ;)


Bobby Moore, capità de l'Anglaterra que va guanyar el mundial del 66 a l'entrada de l'estadi

Un cop dins, apuntar-se al següent tour. El tour dura una mica més d'una hora, amb un guia (fan del Nottingham Forest) que t'explica detalls, anècdotes i fets:


"Aaah! Això ja és una altra cosa!". Un estadi nou (innaugurat el 2007 em sembla recordar), amb 90000 seients el més gran d'Europa (aquí el guia fa una pausa dramàtica i es mira la guiri que li ha dit que venia de Barcelona que somriu i aixeca la cella) amb tots els seients coberts, que el més gran en total és (i el guia senyala la guiri que li ha dit que venia de Barcelona) és el Camp Nou. Ja us puc ben assegurar que a la guiri que li havia dit al guia que venia de Barcelona no li faria res que el Camp Nou tingués una coberta com la de Wembley...

Això també ho canviava... el seients no crec que siguin més grans, però dono fe que més còmodes si que ho són!!

I en aquest punt entrem a les entranyes de l'estadi: la porta de l'ascensor reial i la porta de la sala reial, la sala de premsa, la zona de vestidors... De vestidors en veus dos (els dos d'un mateix costat), un el vestuari Champions (amb samarretes de jugadors importants de la Champions) i l'altre amb totes les samarretes de la selecció anglesa:

Les samarretes del vestuari Champions (que cadascú tregui la conclusió que vulgui ;))

Dins el vestuari decorat amb la selecció anglesa

Sir Bobby Robson en una paret

La sortida a la gespa

A peu de gespa

I per acabar hi ha una petita exhibició dels guanyadors de totes les Copes d'Europa / Champions. Tant de bo... oi? :p

Etiquetes de comentaris: , , ,

5 Comments:

  • turisme futbolaire...
    D'això no en gasto...

    By Blogger Anna, at 8:18 p. m.  

  • Pero si han tirado el bueno, el de verdad, el de las psicofonías de Mercury... En este que hay? Voces de Amy?

    By Anonymous acolostico, at 10:36 p. m.  

  • Yo también fui al viejo...gallina d epiel de recordarlo...

    By Blogger Sonia, at 5:14 p. m.  

  • Cubierta, cubierta.. yo quiero cubiera.. tot i queno hi vagi gaire darrerament...

    By Blogger Bororo, at 11:20 p. m.  

  • @anna
    Jo, per ara, el limito a aquest estadi... :p (tot i que veure un partit de la premier en viu i sentir el "you'll never walk alone" a anfield o celtic parc... algun dia!)

    @acolostico
    Se lo digo de memoria, pero me parece que el guía decía que quien más veces ha tocado en este estadio hasta hoy es... Take That...

    @zonia
    Gallina de piel por la historia/significado... pero es que era tan pequeño!! Y los famosos 39 escalones estrechos estrechos

    @bororo
    Nena tamién tere cubierta!!! (I ara que ve l'hivern més!)

    By Blogger Marta, at 11:31 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home