Des d'una capseta...

19 d’agost 2013

Augustifesten


Aquest cap de setmana han sigut les Augustifesten, les festes d'agost, a Norrköping. Pel que m'han explicat, el que seria la festa major. Atraccions per totes les edats en diferents llocs de la ciutat, activitats per a criatures al parc, concerts, activitats per a la familia, una silent disco (al paper deia que la gent escoltava la música amb auriculars i ballava, però no ho vaig veure), focs artificials i un mercadillo.
Els concerts, alguns teòricament de gent famosa (a casa seva??) sortida de l'OT suec i equivalents. Jo vaig enganxar un grup d'aquests per a nenes adolescents i no vaig aguantar més d'un parell de cançons. Massa sucre, gràcies. L'endemà vaig enganxar un grup bastant rockero que prou bé i un altre que el que feia només es pot qualificar d'assassinat de Queen ;)

Al mercadillo hi podries trobar pràcticament de tot, des de llaminadures a maletes i, fins i tot, un faquir bastant histriònic fent el seu xou. Un parell de peculiaritats:

Els premis de les tómboles... caixes de 2 kg de xocolata!!!

Aquests llaminadures de dos pams ben bons són molt populars

Paradetes de samarretes, moltes. El rei, sense cap mena de dubte, l'Ibra. Seguna posició per al Barça, seguit de la Premier, però a mi el que em va fer somriure va ser trobar, entre les samarretes dels sospitosos habituals, una del Valdés.

Etiquetes de comentaris: ,

4 Comments:

  • Fiestas de pueblo cercanas, aunque parecen grandes. Pensaba que lo de las silent discos ya había pasado de moda, pero debe ser muy de suecos. Y seguramente yo habría aguantado más canciones por interés antropológico. Y enlazadomyoutubes :p

    By Anonymous acolostico, at 11:00 p. m.  

  • No fa ni un mes que ets per aquelles terres i ja feu festes?? Caraai si que treballarem! :)

    Doncs sí, aprofita ara que fa bo!

    Una abraçada!

    By Anonymous Culé, at 12:18 a. m.  

  • I una de Blanes, què opina dels "focs artificials" a Suècia? Perquè el què a Bern li diuen petards fa riure a un català i a un valencià li posaria els ulls de la mida del cul de la Rita Barberà ;)

    Salut i sort,
    Ivan

    By Anonymous Ivan, at 2:35 p. m.  

  • Això de les camisetes del barça ja es exagerat.. a Los Angeles es una epidemia.. i qu el Messi canceles la visita un gran desastre local

    By Blogger Bororo, at 8:01 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home