Des d'una capseta...

04 de juny 2006

Oranje-mania

Falta menys d'una setmana perquè comenci la copa del món (àlies WK, en aquestes terres) i un estrany virus color taronja sembla haver posseit el país... aquesta gent es tornen bojos! Ja m'han avisat que el dia que juguin els "oranjes", la meitat de la gent (o més) anirà vestida amb alguna peça de roba del color nacional. Les botigues tenen en molts casos objectes taronges i/o frases de suport a la selecció a l'aparador. Hi ha barriades amb banderetes o globus taronges, i cases amb banderes, cintes i qualsevol cosa que us pugueu pensar (de color taronja, of course) al pati i les finestres... el que jo us deia, es tornen bojos!
A la uni m'han arribat fins a tres porres diferents (física, química i dept.) per si hi volia participar... res de partit a partit, no... TOT el mundial sencer, fins al final així, de cop. Poca cosa encertaré ;)
Ahir vaig llegir per aquest móns de déu que certa coneguda marca tulipa es dedicava a fer publicitat viral aprofitant l'ocasió... doncs aquí us deixo l'anunci que passen per la tele aquí dalt. I si a algú no li fa por el raro, doncs el link a la seva web (el primer que et demanen és la data de naixement per poder entrar-hi)

PD: Pels curiosos de la meva porra, he posat que Brasil guanya a Argentina a la final... ah, i que Espanya arriba a quarts (enteneu perquè he dit abans que no l'encertaria??? ;p )

PD2: Havia oblidat incluore la cosa més freaky o kitchy que he vist fins ara en oranje... samarretes, bufandes, barrets, deixeu pas a les patilles oranje!! (gust?? no pas!)

3 Comments:

  • Igualico igualico que aqui el ambiente, vamos, publicidad si y tal, pero aqui que si viene el Agüero, que si el Nàstic a primera, y la selección, pues eso en cuartos pa casa...

    By Anonymous Anònim, at 4:03 p. m.  

  • le quitais la gracia al noble deporte en cuanto poneis sucio dinero en él...mira italia...dporte por deporte!!

    By Anonymous Anònim, at 10:03 a. m.  

  • Final Brasil-Argentina? Bueno, jo he posat Brasil-Alemanya per allò de què juguen a casa, jeje... Ara, a veure si Espanya donarà la sorpresa ara que el Raúl marca, jeje...

    L'altre dia feian a la tele un partit d'Holanda i realment era espectacular veure totes les grades de color taronja (a aquesta gent no els hi cal que els del Mundo Deportivo o els de l'sport els hi preparin el mosaic...).

    By Anonymous Anònim, at 3:00 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home