Des d'una capseta...

11 de maig 2006

Pa Sevilla Va ;)


Ahir vaig veure la final de la UEFA probablement en un dels millors escenaris possibles. En una pantalla gegant a la plaça del Markt, lloc de concentració dels aficionats sevillistes. Hi havia un munt de gent que havia vingut sense entrada! Una festa abans del partit, un patiment fins el primer gol, una festa amb cada gol (i van ser quatre!) i ni us explico l'ambient en acabar el partit. Gent cantant, saltant, ballant...

Abans del partit: música de no gaire qualitat pels altaveus (crec que el millor que va sonar va ser l'himne del Sevilla), imatges de gols del Sevilla a la pantalla, i la gent amb la festa a sobre esperant l'hora assenyalada. Em va cridar l'atenció una família amb les criatures i la iaia, si senyor!
Durant el partit: al principi el patiment de la gent era clarament palpable. El primer gol va fer esclatar la plaça de joia, però l'alleujament no es va percebre fins al tercer. I amb el quart, l'èxtasi! Imagineu-vos que plovia cervesa i tot... malaguanyada! ;)
Després: en fi.... festa!
I per acabar, el desig d'un parell de sevillistes feliços que la setmana vinent el Barça guanyi la seva, de copa. Tant de bo!!
I per acabar una bonica mostra de l'humor sevillista:

1 Comments:

  • Bien, bien, en tu fiesta me cole, cocacola para todos y algo que comer...Cerveza, sevillistas, un partido majo, un resultado excelente, unas fotos curiosas...

    Para Paris queremos lo mismo!!!

    By Anonymous Anònim, at 9:59 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home