Des d'una capseta...

10 de maig 2006

The UEFA


Aquí la teniu, l'objecte del desig del Sevilla i el "Boro". La copa de la UEFA. Qui se l'endurà a casa??
Avui quan he sortit de la uni he passat "casualment" pel Markt, la plaça central d'aquesta ciutat, lloc on s'ha de reunir demà abans del partit l'afició sevillista. Presidint la plaça una mena d'escenari amb un cartell que deia "Eindhoven da la bienvenida a la afición del Sevilla". I ja hi havia sevillistes: colles de joves embolicats amb banderes i bufandes (i això que avui encara fa calor!), gent amb samarretes vermelles de l'ocasió, un grup d'homes amb trajo... i una quantitat d'alcohol considerable a sobre a les set del vespre ("el partido no es lo más importante, lo más importante es ESTO"... pos vale, si ell ho diu), i després gent més discreta, però que per la manera de gesticular mentre parlaven sabia perfectament que si parava l'orella en passar aprop seu, no sentiria precisament "raro" ;)
I he sentit al TN que demà en venen 12000 més... mama pooor! Ah, i el Felipe i la Leti... quin honor, jeje! :$

2 Comments:

  • Queremos (al menos mis personalidades multiples...) reportaje fotográfico y comentarios sobre el ambiente y el partido..y ya que no tienes entradas, al menos tu presencia en la plaza de la pantalla gigante...Y aupa Sevilla!

    By Anonymous Anònim, at 10:24 a. m.  

  • Ni se't passi pel cap cridar "Viva er beti"! encara et perseguirien i trencaries altre cop la cadena durant la fugida!!

    Ei, el que et deia, millor aquests que els Hooligans. I a veure què fa er Zevilla.

    By Anonymous Anònim, at 7:08 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home