Des d'una capseta...

27 de març 2007

Globalitzats en sèrie

Si hi ha una cosa que no canvia movent-te per aquests móns de déu, són les sèries de la tele. Trobaràs una temporada abans o després, però les mateixes. Voleu comprovar-ho? Mirem-nos la guia de la tele aquí dalt:

Dilluns: Pots triar entre Criminial minds o les aventures al Seatle Grace a Grey's anatomy. Després una escritpora exiliada a Alaska a Men in trees. Seguit de Friends y la repetició de Will and Grace. Tot i que sempre et pots decantar per Ventdelplà al pc, jeje.

Dimarts: A triar entre CSI Miami o Desperate Housewives seguides de les desventures d'hostes i servei a Hotel Babylon que han substituit a la Lorelai i la Rory, o sigui, les Gilmore girls i les inseguretats del protagonista de What about Brian? I Ventdelplà again si vols... i si queden connexions gratuites per veure-ho, que no és evident! Si se't perd la connexió durant el TN encara ho salves, però si et cau durant VdP, ni sommiis poder-te tornar a connectar!

Dimecres: Més crims improbables a NCIS i Numb3rs (sembla mentida lo útil que pot ser un friki de les mates! :p) seguit d'Alias.

Dijous: Comencem parlant amb esperits a The ghost whisperer (aquesta no recordo com es diu en castellà, hi surt la Jennifer Love-Hewitt) seguit dels sarcàstics comentaris del metge probablement més famós de la tele, el Dr. House.

Divendres: Més fantasmes amb Medium seguit d'una colla de nàufrags en una estranya illa, Lost.

Diumenge: Tornem als crims, primer a CSI (l'original, Las Vegas) seguits d'una antropòloga una mica frikie i un poli que en una altra vida (altra sèrie, més aviat) havia sigut un vampir enamorat d'una caçadora de vampirs. Aquests cop els morts són prop de Washington a Bones.

Què, us en sona alguna???? ;) I això que només he agafat les americanes en horari de prime-time... Perquè si hi afegim les de la tarda i les que fan quan ja no són hores (que si és el Blackadder sempre són hores, jeje), no acabo! Això si, totes en versió original amb subtítols en raro. Un gran punt, i no només perquè el raro sigui raro. Ah, i si busques bé en la programació pots trobar un parell d'històrics de la graella que encara segueixen, impertorbables, amb noves històries i personatges... i algun d'històric encara! Parlo de l'australiana Neighbours i un dels bucs insígnia de la BBC1, Eastenders.

10 Comments:

  • A eso al menos sin doblar...pues ya las sigues menos...y de todas formas...la verdad qeu ciertamente hay un revival de las series televisivas...pero a mi ni fu ni fa...

    Ahora te has saltado Prison Break...

    By Anonymous Anònim, at 8:18 a. m.  

  • No me la he saltado, es que ahora mismo están de "break" entre dos temporadas...

    By Blogger Marta, at 8:45 a. m.  

  • ¿Y Heroes? ¿no la echan por ahí?

    Per cert, em sembla que

    The ghost whisperer

    Entre fantasmas (si la memòria no em falla)

    By Blogger Cristina, at 1:41 p. m.  

  • Ostres, doncs aquesta no ha arribat encara, perque no em sona de res!

    By Blogger Marta, at 1:46 p. m.  

  • Ui el que et perds ;)

    By Blogger Cristina, at 1:55 p. m.  

  • Sera questio de posar-me al dia quan baixi per setmana santa doncs!

    By Blogger Marta, at 2:16 p. m.  

  • Ja veig que dissabte no hi ha series. Entenc, entenc. Toca "festa i xerinola"!!

    Crec que "Neighbours" encara s'emet a Austràlia. La Kylie Minogue hi va fer d'actriu quan era adolescent...la famosa Charlene.

    By Anonymous Anònim, at 4:16 p. m.  

  • Fent de parella del Jason Donovan, correcte... i aqui dalt la serie la dona una de les teles belgues que es pillen. El que deia de grans personatges, el Harold i el Paul encara hi surten. Si mes no son els unics dos que vaig poder reconeixer!

    By Blogger Marta, at 5:34 p. m.  

  • Osti, el Harold! Aquell amb ulleres. Ja deu fer de personatge jubilat i octogenari, no? El Paul...no el recordo pas...I el Jim. Què malalts que som de Neighbours!
    Com deia el Mikimoto, en el seu programa (Fa aaanys) "Neigbours: des de 1714"

    By Anonymous Anònim, at 6:56 p. m.  

  • Paul: el fill gran del Jim

    Jo la frase no la recordo pas del Mikimoto sinó del Bassas quan feia l'APM a mitjanit fa moooolts anys "neighbours, sempre neighbours, des de 1714" :)

    By Blogger Marta, at 7:03 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home