Des d'una capseta...

24 de juny 2007

Detallets


Arribes a un país nou, completament cansada, desorientada, etc. Te les apanyes per anar a buscar les claus de les que serà casa teva durant una temporadeta, arribes i el primer que desitges és poder endollar el portàtil per veure si enganxes algun senyal que et permeti connectar-te al món, per dir que has arribat bé, que estàs viva i per rebre els somriures que necessites. I resulta que quan apropes l'endoll a la paret, te n'adones que no entra... que els forats són més primets i en molts casos tens un tercer forat que fa de terra. I tu penses, i a mi perquè ningú m'ho ha dit això???!!!!
Sort que per a pedaços i xapuces vàries una té els seus recursos... i que aviat em vaig fer amb un parell de cosetes com la de la foto, adaptadors d'endoll suís a endoll "normal" ;)

PD: Un parell de fotos més de Basilea, aquí :)


Imagine, you get to a new country, and the first thing you want to do is plug your laptop and cross your fingers so that it can see some signal so that you can connect to the outside world and tell everyone that you managed to get there, that are alive and also get the smiles and energy you need from your friends and family everytime you start a new life. But well, just then you realise that your socket does not fit... and you panic and wonder why the hecks noone had told you about that... ;)
Luckily i managed to find a temporary solution till i bought a couple of things like the one in the picture, and adapter from swiss plug to "normal" one ;)

PS: a few more photos here :)

6 Comments:

  • Ja ho dic jo: aquesta gent no vol adaptar-se a la "nostra" cultura! Però quins endolls...

    By Anonymous Anònim, at 10:13 p. m.  

  • Tantos agujeros, pero claro, cosas suizas, hasta en el queso les da por poner de más...

    By Anonymous Anònim, at 11:05 p. m.  

  • Jejejeje, yep yep, exacte! ;)
    Pero la putada es trobar-s'ho aixi, de cop, sense esperar-t'ho!! Com deia el Shin-Chan, "panic, panic!"

    By Blogger Marta, at 8:41 a. m.  

  • Qué raros estos suizos...entonces, ni secador de pelo, ni cargador del móbil...¡horror!

    By Blogger Cristina, at 5:54 p. m.  

  • I et queixaves dels Holandesos? Caus del foc a les brases!!
    Tot es pot superar. Raros raros raros...

    By Anonymous Anònim, at 6:18 p. m.  

  • A veure, que els holandesos siguin "particulars" que (amb tot el carinyo del món) ho són, no vol dir que la resta del món sigui normal... i com més va, més convençuda n'estic... de les dues coses!!! ;)

    By Blogger Marta, at 9:46 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home