Des d'una capseta...

27 de novembre 2007

Dingetjes


A falta de muses, explicarem cosetes d'aquests darrers dies. Viatges de feina i de plaer m'han tingut uns dies sense publicar. El primer, perquè les reunions de feina no acostumen a ser una cosa plena d'annecdotes divertides... i del weekend, doncs que vaig tornar a Eindhoven mig any després d'haver marxat (com passa el temps!!!). Tornar a veure la gent amb la que compartia el dia a dia i que aquí trobo a faltar molt mostra una vegada més que les relacions, els lligams que es fan a l'exili són diferents que els que es fan a casa. Sopar, cervesetes, cafè, cerveseta, sopar, cerveseta... seria un bon resum de tot plegat! ;)


Més coses:
- Com veieu a la foto, la decoració nadalenca no només ha arribat als carrers de Basel, sinó també una mica al meu piset. La planta de nadal que no falti! :)
- Aquí, a part de les llumetes, aquest cap de setmana va començar el mercat de nadal. Ja se m'ha girat feina per anar a mirar un dia d'aquests!
- Dissabte, que jo ni mirava ni escoltava ni parava atenció al Barça... si senyors, dissabte precisament van marcar de córner. Segur que ho van fer expressament!! (El següent toca al 2024???). Que algú els digui que dissabte que ve a l'hora que juguen amb els pericos estaré de sopar, a veure si s'apliquen!!! xDD
- Per molt raro que pugui sonar, aquest cap de setmana passat vaig estar en un lloc que no és d'on sóc ni on visc, però que d'alguna manera també és casa. S'entén?
- Ara que sento alemany i suís-alemany a diari al meu voltant... en tornar a sentir raro trobo que sona bé i tot! xD
- Que bona que és la cervesa bona! Gairebé havia oblidat de lo bona que és una Brugge Tripel, la Choufe o la Herfstbock de Grolsch... Sobretot la primera, us la recomano!

5 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

<< Home