Des d'una capseta...

25 d’octubre 2007

Clever... & Tim



De la mateixa manera que vaig fer quan aprenia raro, ara que aprenc un altre raro (l'alemany normal, que el suís és una altra lliga... i de moment, com diria aquell "això no toca!") he començat a llegir-lo (o fer-ho veure) de la mateixa manera: amb còmics. I també m'hi he posat amb les mateixes lectures, Mortadelos (que aquí es diuen Clever & Smart -Fred Clever i Jeff Smart, per ser més precisos) i un Tin-tin (ah, aquí el personatge en qüestió es diu Tim, i al pobre Milú me li diuen Struppi!!).
Passi que els canviin el nom als agents especials de la TIA, però quin sentit té canviar Tin-tin per Tim??? Si ho fas, fes-ho bé, com els holandesos li diuen Kuifje...



When i started pretending to read dutch, i started with comics. Comics i had read when i was younger, the spanish "Mortadelo y Filemón", here called "Clever und Smart". No need to say i prefer the original names! And also a worldwide known hero: Tintin. To my surprise (i though only the dutch had changed his original name...), here people read the adventures of Tim and his dog Struppi... whatever! ;)

4 Comments:

  • Y qeu aqui en el este no encuentro ni un smart ni de casualidad...no deben ser de tebeos por aquí...lástima lástima

    By Anonymous Anònim, at 8:14 a. m.  

  • Ché, qué grande, Mortadelo y Filemón!

    By Anonymous Anònim, at 9:25 a. m.  

  • Te invito a seguir el meme "Música para una isla desierta", con las siguientes reglas: "Imagínense ustedes que, merced a un vuelo de Oceanic, cayeran en una isla misteriosa. Esta les otorgaría el cumplimiento de parte de sus deseos, pero con caprichosas restricciones… La isla les ofrecería un reproductor de mp3 con una batería inagotable, pero (siempre hay un pero) sólo podrían escuchar sus tres discos favoritos. Ni uno más ni uno menos."

    Yo ya he cumplido con el encargo.

    By Anonymous Anònim, at 2:18 p. m.  

  • JA JAJ AJJAJAJJAJ


    que vo... el clever no que ja ho sabia.. pero si el nom de Tim... ei Timmi...

    pero a Holanda es com mes... .local???

    MARCIIIII

    no ENRIIIII de fet... henry

    By Anonymous Anònim, at 7:21 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home