Des d'una capseta...

16 de desembre 2007

Marché de Noël à Colmar

Avui, malgrat el fred i la possible assardinamenta, hem agafat el tren i hem anat a Colmar a veure el mercat de nadal d'aquesta vila alsaciana, que ens havíen dit que valia la pena.

Today, despite the cold and the possibility of it being crowded, we took the train and went to see Colmar's christmas market.

I efectivament tot molt cuco, un mercat repartit per tota la ciutat, ple de paradetes sobretot de coses comestibles i bebibles... i si, molta gent. Per compensar el fred hem tastat el glühwein blanc, calentó, i a la tarda una crèpe de nutella, mmmmm! ;)


And indeed, it was crowded, full of sweet, salty and drinkable things... cute and cosy! To compensate the cold we had some warm white glühwine... and later on a nutella crèpe, yummy! ;)Això si, hem tingut un dinar alsacià com déu mana, una tarte flambée i una Fischer nadalenca :)

And for lunch something typical alsacian: a tarte flambéé and a Fischer de Noël :)

4 Comments:

 • La navidad es comer...

  Y le gano en fotos por goleada :P

  By Anonymous acolostico, at 7:51 p. m.  

 • Això sembla Santa Llúcia.

  Ostres, quin pastís! Ñam ñam...

  By Anonymous Anònim, at 10:20 a. m.  

 • quina bona pinta el dianr alsacià. és rollo pizza tropical?

  By Blogger haikuvisual, at 11:14 a. m.  

 • @haiku
  no ben be, jeje. La base de les tartes flambees es una base fina (valga la redundancia) amb una mica de formatge, bacon i ceba. Aquesta a mes a mes de lo basic portava munster i patata

  By Blogger Marta, at 12:39 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home