Des d'una capseta...

09 de desembre 2007

RaclettingHi ha un parell d'especialitats suïsses hivernals i formatgils que cal provar en aquestes terres: la fondue i la raclette. Fa uns dies, aprofitant que una amiga feia anys em van convidar a gaudir d'una raclette feta amb formatge suís. Després de l'explicació de com fer-ho feta per un local (si, a part del Federer hi ha més locals de Basel, encara que costin de trobar...), vam procedir a fondre el formatge sol o bé amb xampinyons, pernil dolç, cebetes confitades... per menjar-ho després acompanyat de les patates bullides amb la pela. I un petit descobriment, el fotmatge amb pera en almíbar, molt més bo del que en principi semblaria! Tenint en compte l'estona que cal per anar fonent i menjant formatge, un plat agradable per un sopar de dissabte amb gent ;)

Raclette and fondue, two swiss cheese-related winter specialties worth being tasted. So well, some days ago i was invited to eat raclette at a friend's birthday. After a real basler (did you think Federer was the only one???) tought us how to proceed, we enjoyed melting the cheese on its own or with mushrooms, ham, onions or even pear (believe me, yummy!). An entertaining and nice dish to enjoy calmly on a saturday dinner ;)

6 Comments:

 • Feu-me lloc, que tot té molt bona pinta!

  Això sí, el banc no és una mica incómode?

  By Anonymous Anònim, at 9:29 a. m.  

 • Ostres Marta!! no tenia ni idea que estaves a Suïssa, jo encara et feia a Holanda!! M'apunto el teu blog i et passo el meu! jejee
  Molts petons!

  Alba

  By Blogger Xiki, at 9:11 p. m.  

 • Rico rico y con fundamento...

  Pero no es demasiao trabajo?

  Y cuando dice que nos invita a una de esas?

  By Anonymous acolostico, at 9:43 p. m.  

 • Com ens cuidem, eh? Almenys amb això de les Racletes i les Fondues ens assemblem. Per aquí CAT també se'n fan. Com tinguis algú a la taula que té molta gana i tu estuiguis xerrant ja et pots despedir del teu pal!

  By Anonymous Anònim, at 10:12 p. m.  

 • Marta, que estem muntant un grup de punk neoliberal (¡!). Apunta't-hi, no podem ser tot nois, dona :P

  http://manueldiez.blogspot.com/2007/12/busco-pea-para-formar-grupo-punki.html

  By Anonymous Anònim, at 5:09 p. m.  

 • formatge.. fromatge, forimagtee..

  ai tant formatge .. i fora d'amanida..

  ai em balal el cap----- tanf ormatge..t an foramtge..

  ai les amanides .a i tel.-aviv...


  ai formatge amanida

  explotionnnnenenennen

  By Blogger kike, at 5:56 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home