Des d'una capseta...

28 de juliol 2008

Quina maaaaaaandra... sant tornem-hi


Ai, que ràpid passen les vacances... sobretot si són curtetes! ;) Res, ja torno a ser per Basel, això si amb una micona més de color. Crec que ara ja se'm distingeix de la paret :p
Aquesta setmana si tinc temps us pujaré algunes fotos del concert del Bruce (com diu una amiga "nunca me cansaré de ver a este hombre"). El Laporta ja sap a qui fitxar si vol l'estadi entregat com mai, jejejeje. També en posaré alguna dels focs de Blanes, si n'ha sortit cap d'aprofitable... Focs en general, entre fluixos i molt fluixos... la crisi ha arribat a la pólvora??? Ara, val a dir que per veure'ls he vist cotxes aparcats a tots els llocs imaginables i en algun d'inimaginable i tot. Dissabte només faltaven cotxes enfilats als fanals, creieu-me!
Però bueno, per avui us deixo una foto de la platgeta i del mar que ja trobo a faltar. Què tindrà aquesta massa d'aigua que dóna aquesta sensació de relax i fa que notis la seva absència quan en vius a 1000 km? El mar que m'ha regalat una de les imatges de platja d'aquests dies: un nen que devia tenir un anyet i pico descobrint-lo en braços del seu pare. Impagable l'emoció de la criatura.
I demà a treballar again... quina maaaaaaaaaandra!

Etiquetes de comentaris: , , ,

7 Comments:

  • Ja treballes!!!! Quines vacances més curtetes...

    By Anonymous Anònim, at 9:32 a. m.  

  • Ya te digo... massa curtes!! I avui treballar lo just... basicament barallar-me amb la mandra i intentar no deprimir-me massa amb la meva "to do list"

    By Blogger Marta, at 11:18 a. m.  

  • Curtetes però intenses.. d'uns dies a la vora del mar n'has tret tot el suc... i és veritat, els descobriments de la canalla són tota una dosi d'emoció!!! Bona tornada!

    By Blogger Delfica, at 7:03 a. m.  

  • Segur que les has ben aprofitat. Ara però també deus tenir una temperatura més fresqueta que la nostra!
    A veure si penges aviat el teu reportatge !!
    Bona tornada!!

    By Blogger mai, at 9:41 a. m.  

  • Eis! durant les teves vacances jo vaig aprofitar les meves (que es redueixen als caps de setmana) per anar a Basel... a creuar el Rin! que va ser, amb l'ajutament, el que més em va impressionar.

    Apa, ànim, que demà és festa!

    By Blogger Pilar, at 11:45 a. m.  

  • Ai que cortes... y de las birritas no dice nada?

    By Anonymous Anònim, at 9:12 p. m.  

  • Jajajaja, vaaaaaaale, un par dr birritas belgas nuevas y tapitas en una terracita interior en les corts también ;)

    By Blogger Marta, at 5:28 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home