Des d'una capseta...

06 d’octubre 2008

Barça - At. Madrid: 6-1!!

Sembla que sé triar bé quin partit baixar a veure al camp nou, no? O bé que els nens de blaugrana em van saber agrair que m'agafés les vacances per anar-los a veure ;)
Quina primera part, mare de déu. El primer gol al primer córner (mitja vida dient que el barça no marca de córner ni volent, ja em tocava veure'n un en viu! xDDD), un penal al cap d'un minut i quan encara no ens ho crèiem el gol de murri del Messi (jo vaig veure de cop la pilota fluixa, botant per allà mig camí de la porteria mentre tots menys un miraven les mussaranyes). I encara ens en faltaven dos allà davant i el sisè més tard a l'altra porteria. El meu pare a casa d'exclamava que no m'hi deixaria anar més perquè ell es va perdre l'espectacle... ara que vist el resultat el que hauria de fer és dir-me que hi anés més sovint, no creieu??? ;)

Ah, a la foto d'aquí sota veureu el Márquez que vol desmarcar-se... i que ho aconseguirà, ja que és la jugada del primer gol ;)

Al final 6-1, com si fos tenis: (bon) joc, set (de gols) i (el) partit (de la temporada, fins avui). Com va dir el Puyal al final de la transmi, que duri!