Des d'una capseta...

07 de maig 2006

Murphy...


Si se't trenca la cadena de la bici, quan ha de ser? Doncs un dissabte a la nit, a quarts de dues del matí quan tornes sola cap a casa d'una festa d'aniversari, que dóna la casualitat que l'homenatjada viu (si fa no fa) a la "quinta forca"... i, of course, la cadena es trenca a la "quarta i mitja forca", al mig d'enlloc i et toca donar-te la santa caminada fins a casa.
Coses que et trobes pel camí: gent en bici que et mira raro perquè tu portes la bici a la mà en comptes d'anar-hi asseguda a sobre, gent passejant el gos (des de dalt de la bici... l'amo, no el gos. "Què passa? Tu passeges el gos i jo la bici!")
En fi, el meu amic Murphy sembla que el dissabte a la nit fa hores extres en comptes d'anar-se'n de festa ;)

3 Comments:

 • Eso pasa por no pasar la itv de biciletas...Y por estar de noche de juerga...Y ten en cuenta que siempre podría ser peor, podría ser otra cadena...

  By Anonymous Anònim, at 4:48 p. m.  

 • Marta, no em diguis que no es una maravellosa excusa per fer un passeig el dissabte a la nit... La bici fa companyia, es clar.
  Salutacions coordials...

  By Anonymous Anònim, at 5:39 p. m.  

 • Aixo no es cap problema.. jo tinc la bici sense pedal...no s'utilitzqa i punt. caminar, caminar i caminar... que dona gust.

  Murphy no sempre te rao...ja ho deia Murphy

  By Blogger kike, at 12:09 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home