Des d'una capseta...

11 de juny 2006

Primer cap de setmana de mundial

Doncs ja està aquí... futbol a totes hores i a tot arreu. Com que la meva inspiració deu estar a Alemanya mirant el futbol (esperem que torni a temps per l'examen de raro de demà...), doncs aquí us deixo el meu cap de setmana futbolísticament parlant:

Alemanya 4 - Costa Rica 2. O ni ells s'esperaven tans gols. Quan vam sortir de química ja anaven 1-1. I nosaltres cap a una terrasseta al Markt per fer alguna cerveseta, que s'han d'aprofitar els pocs moments de bon temps. Cerveses? Ni dues ni quatre... crec ;)

Polònia 0 - Equador 2. A aquella hora sopàvem i quan vam arribar a l'Irish ja estaven. Vaig saber el resultat quan vaig arribar a casa... tard, molt tard... (per als més curiosos, lluny a l'horitzó començava a clarejar, fiu fiu...)

Anglaterra 1 - Paraguai 0. Era per casa i el partit a la tele... Els comentaristes d'aquest país són una bona companyia per a una migdiada ;)

Suècia 0 - T&T 0. Vaig veure la primera part (com pot ser que el Henke i l'Zlatan fallin tant??? ai que em fotran la porra enlaire!). La segona tornava a ser al Markt fent la cerveseta (si, en singular!)

Argentina 2 - Costa d'ivori 1. Mitja part vista sopant a un kebab i l'altra mitja a l'irish. Els holandesos deuen veure més perill en els argentins, perquè a l'irish tot déu va celebrar el gol dels (com punyeta es diu algú que és de la costa d'ivori???!!!)...

Sèrbia 0 - Holanda 1. Uns prudencials 20 minuts abans del partit he agafat la bici i he anat a donar una volta passant (casualment, jeje) pel costat del PSV Stadion. Impressionant la marea oranje... El 99.9999% de la gent anava vestida de taronja, incloent alguns disfressats i tot! Ho sento, no hi ha fotos... He vist el partit amb quatre físics a l'sportscentrum i he comprovat (com ahir a la nit) que en aquest país no estan acostumats al bon temps, vista la manca notable d'aire acondicionat a bars i similars. I si, anava amb una samarreta sense mànigues taronja... casualitat??? ;)

Mèxic 3 - Iran 1. Per fi he obert el llibre de raro... el que fem per fer callar la consciència! ;)

Angola - Portugal. 1-0, de moment. Fer el dinar de demà, sopar, actualitzar el blog (si, ja ho sé, ja anava sent hora...)...

PD: De moment no vaig pas última del grup a la porra i fins i tot he encertat algun resultat i tot... increïble! (Us dono una pista, no és el partit de Suècia...)

7 Comments:

  • Bona sort per l'examen de raro...Pero em fa l'efecte que no has estudiat gaire...Amb tanta cervesa i tanta tele, ja la pujarem dreta la casa, ja¡¡¡ I a sobre fent el bandarra per la nit¡¡¡. Quina vergonya¡, a les teves edats...
    Per cert, veig que et podries apuntar al congrés aquell de cervesa del qual et vaig enviar un link...noia, estàs en camí...;). Spicy (i la nit que vas tornar de matinada, tenint en compte que deu sortir el sol abans que aquí,igual no era tan tard, tornaves soleta, soleta?)

    By Anonymous Anònim, at 11:15 p. m.  

  • Si el mundial durase tres meses al acabar tu salud estaría demasiado mermada...no hay partido sin cerveza o comida??? Ahora que gran placer 24 horas d efutbol por television....arrrrggg

    By Anonymous Anònim, at 9:40 a. m.  

  • @poshspicy
    la bici no compta oi?? ;)

    @my anonymous
    Haylo haylo... aunque mejor con cervecita que con examen de raro, como ayer (que lo que no hubo fueron partidos)

    By Blogger Marta, at 12:17 p. m.  

  • I nos dieron la diez y las once, las doce la una, las dos y las tres....
    Cervesa, farra, futbol, sopars i, de tant en tant obrir el llibre de "raro".
    Bé, bé! Digues que sí!
    Això és aprofitar la vida i el temps!
    Que són 4 dies!!

    See you!

    Propera crònica amb Brasil, no?

    By Anonymous Anònim, at 5:52 p. m.  

  • @2n anònim
    Oi tant, jeje... per quatre dies (comptats) d'estiu que tenim, no els deixarem pas passar no ;)
    ...i molt me temo que no veure el partit de Brasil, potser el final. Però aquest cop l'excusa és sana, me'n vaig a fer esport me myself. Tot i que a nivell local és més interessant l'Holanda - Costa d'Ivori de divendres.

    @tots
    veig que no sóc l'única que no sap com es diuen els que viuen a la Costa d'Ivori...

    By Blogger Marta, at 7:33 p. m.  

  • Entra a: http://ca.wikipedia.org/wiki/Costa_d'Ivori, veuràs que es diuen Ivorià, ivoriana.

    Ja ho sabie, eh? jejeje...ejem...

    Fes salut! fes salut!

    By Anonymous Anònim, at 11:01 p. m.  

  • @2n anònim (again), altrament anònim venecià ;)
    Merci per la info, jeje. La veritat és que no m'havia près la molèstia de mirar-ho. Esperava que algú altre ho fes per mi :p

    By Blogger Marta, at 11:39 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home