Des d'una capseta...

06 d’agost 2006

Park Hilaria, tapas i samarretes


En aquest poble no saben el que és una festa major, però no per això es queden sense la seva fira d'atraccions, i ara! Des de divendres fins dimecres han muntat en un tros de l'avinguda que hi ha a tocar del campus pel costat de les capsetes la seva fira: el Park Hilaria!
Atraccions per a grans i petits, xiringuitos varios i la demostració que la música en aquest tipus d'esdeveniments és igual de "bona" a tot arreu... i en puc donar fe des d'aquí estant! I veient les atraccions queda ben clar que en aquest aspecte la globalització ha fet bé la seva feina: el tren de la bruixa, el pop, els autos de xoc, la tómbola (el senyor de la tómbola té la mateixa veu fins i tot en raro!!!), etc etc etc.

Fugint de la música de qualitat que em rodeja, dissabte vaig anar al cinema alternatiu de la city a veure Tapas, la peli del Corbacho que no havia vist en el seu moment. Versió original amb subtítols en raro, cosa que permet comprovar que l'idioma d'aquesta gent no té la riquesa que tenen el català o el castellà a l'hora de deixar anar tacos a tort i a dret ;)
La peli em va agradar molt (val a dir que aquí dalt vaig mooooolt poc al cine) i va tenir els seus punts curiosos. Les riallades generalitzades a la sala quan al principi es qualifica les turistes holandeses de "molt putes" i el fet que algú o altre rigués amb acudits molt puntuals, com el que fa referència al Djukic!

I per acabar, una observació, la nova equipació el Barça per a la temporada 2006/07 encara no deu haver aribat aquí dalt (i em diu el nas que la segona triomfarà... serà pel color??? xDD), però porto un bon grapat de dies veient pel carrer com a mínim una persona amb una samarreta o altra del Barça, de qualsevol dels diferents blaugrana al groc fosforito de l'any passat i fins i tot aquelles que nosaltres qualificàvem de pijames...