Des d'una capseta...

29 de juliol 2006

Bread & cheese...


Al principi del blog us vaig dir que algun dia parlaria dels dinars en aquest país. Posem els punts sobre les is per començar: NO tenen cultura de dinar. A partir d'aquesta afirmació, les coses només poden anar a pitjor... ;)
Aquesta gent dinen (bé, mengen quelcom al voltant de les dotze del migdia (!)) perquè s'ha de menjar alguna cosa. L'holandès mig es porta de casa, en una capseta de plàstic molt característica, uns quants entrepans (2 o 3), on entrepà = dues llesques de pa estil bimbo amb alguna cosa dins (una llesca de formatge que es pot veure a través seu, melmelada, crema de cacauet, alguna cosa que vol ser embotit i del mateix gruix que el formatge, i un llarg etcètera d'altres delicatessen...). Entrepans, algú m'hauria d'explicar perquè, tots partidets per la meitat. I amb què acompanyen aquest deliciós àpat??? Doncs amb un brick de mig litre de llet i moltes vegades també amb un bol de sopa (bé, dir-li sopa a allò és un abús de llenguatge com una casa de pagès!).

Coses que pots apreciar si els mires dinar: un entrepà amb només enciam, un amb plàtan, un amb ou dur tallat a llesquetes, un dinar a base d'entrepà de melmelada de maduixa o similar acompanyat d'un cogombre a consumir a queixalades, pa amb mantega i trossets de xocolata (estil cagallons de rata) d'aquells que es troben als pastissos o sucar l'entrepa de formatge/embotit a la sopa... I també et pots trobar que un individu que dina cada dia dues llesques de pa amb mel i dues amb crema de cacauet, el dia que tu portes un tupper amb fesols menuts acompanyats de llom et digui "veig que t'agraden les coses simples"!!!!!! En fi... tant que els agraden els seus entrepanets, bé que se'ls en van els ulls al meu tupper a veure què hi ha... ;)

3 Comments:

  • Y llevan corteza o sin corteza los sandwiches esos? Y los jueves no tienen paella? Vaya pais...

    By Anonymous Anònim, at 6:46 p. m.  

  • Doncs jo definitivament prefereixo la Marquesa. I després una migdiadeta!!

    By Anonymous Anònim, at 2:39 p. m.  

  • @my anonymous
    paella???!! ni pa'ella ni pa'él... los jueves lunchmeeting (!)

    @mqts
    ai, aquells dinars de la Rosa... i aquelles patates fregides...

    By Blogger Marta, at 8:15 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home