Des d'una capseta...

09 de juliol 2006

Volando voy, volando vengo...

Avui comptava amb ma mare que en els deu mesos que fa que visc aquí dalt dec haver volat up & down a Girona unes vuit vegades. Estadísticament toca que de tant en tant passi algo per explicar...

Avui l'avió ha sortit amb aprox tres quarts d'hora de retard de Girona. Per què? Doncs bàsicament perquè a l'hora de sortir li estaven canviant una roda! (sort que avui no sortíem a cap hora al matí, que a aquelles hores ha de fer una gràcia...) Si si, es veia des d'on era asseguda a terra davant la porta. Comentari de la noia que m'ho ha dit "és com en el cotxe però en gran". Sort que m'ho ha dit, que si no em penso que és com treure un queixal, no te digo... ;)
I un cop la roda canviada hem hagut d'esperar una estona més a sortir, perquè es veu que si no surts a l'hora que et toca la cosa es complica perquè "the sky above Europe is very busy". Aaaaaaaah, serà que el que hi ha aquí al cel no són núvols, és el fum dels avions! jeje. I avui toooooooot el viatge ha sigut un enorme núvol, part del qual encara tinc al capdamunt :$

Un detall: el tio que se m'ha sentat al costat ha demanat una cervesa i li han dut una llauna de Bavaria (en fi, podria ser pitjor...) i li han demanat quatre (4!) euros a canvi. No sé què hauria de ser més pecat, si demanar quatre euros per una llauna de bavaria o pagar-los i encara deixar-ne un de propina!! Si és que en aquest món hi ha gent molt rica... o era ruca???

Foto: Espero que l'hagin collada bé! ;)

3 Comments:

  • No es como en a formula uno? Y que marca de neumaticos usan?

    By Anonymous Anònim, at 8:34 p. m.  

  • Crec que us van pujar els preus de les begudes per poder pagar la roda nova.

    By Anonymous Anònim, at 12:08 a. m.  

  • Jo veig quatre rodes en comptes d'una, quina era l'afectada?, i després calibren les altres?, per que clar, després estan els eixos (bé, si diu que són com les del cotxe..).

    By Blogger Replicant, at 10:04 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home